Αθλητισμός

Σχολιασμός της 13ης αγωνιστικής της α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ

Επωφελήθηκαν από την «λευκή» ισοπαλία στο «ντέρμπυ» ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Κιλκισιακού, υποσκελίζοντας τον δεύτερο και πλησιάζοντας τον πρώτο. «Κόλλησαν» ΑΕ Πολυκάστρου και Μ. Βρύση, φέρνοντας το ίδιο αποτέλεσμα στον μεταξύ τους αγώνα. Βαθμολογική ανάκαμψη Επταλόφου στην «ουδέτερη ζώνη» και «αναλαμπή» Βάθης στην βάση. Γιά πρώτη φορά μονοψήφιος αριθμός τερμάτων στην ανώτερη κατηγορία. Τριπλή επιτυχία Τομπατζίδη (Πάικου Γουμένισσας)

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το «ντέρμπυ» κορυφής της α1 κατηγορίας μεταξύ ΠΑΟΚ Κρηστώνης και Κιλκισιακού.

Από το αποτέλεσμα αυτό επωφελήθηκαν ο Εύρωπος, που νικώντας την ουραγό Αργυρούπολη ξαναπέρασε μόνος δεύτερος και το Πάικο Γουμένισσας, που με «τεσσάρα» επι του Ποντιακού Ν.Σάντας ισοβάθμησε με τον Κιλκισιακό στην τρίτη θέση.

Αντιθέτως, το 0-0 στον αγώνα μεταξύ των ισοβάθμων ΑΕ Πολυκάστρου και Μ. Βρύσης δεν ωφέλησε καμμιάν από τις δύο ομάδες, που «κόλλησαν» στην πέμπτη θέση.

Λίγο πιο κάτω το Γερακαριό «έπεσε θύμα» της «αναλαμπής» της Βάθης, καθώς ο Επτάλοφος το προσπέρασε, περνώντας νικηφόρα από το Π. Αγιονέρι.

Η Αργυρούπολη παρέμεινε η μόνη ομάδα χωρίς νίκη, ενώ γιά πρώτη φορά φέτος σημειώθηκε μονοψήφιος αριθμός τερμάτων (εννέα), στην μέχρι στιγμής χειρότερη «συγκομιδή» με επτά ομάδες να μην «βρίσκουν δίχτυα».

Σε ατομικό επίπεδο ξεχώρισε η τριπλή επιτυχία του Τομπατζίδη (Πάικου Γουμένισσας).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα