Αθλητισμός

Σχολιασμός της 13ης αγωνιστικής της Α κατηγορίας ΕΠΣΚ

Νέα “τρίποντα” γιά τα προπορευόμενα του α΄ομίλου α΄ κατηγορίας Λειβάδια και τους ακολουθούντες σε απόσταση “αναπνοής” ισόβαθμους Ποντιακό Ν. Σάντας και Αλέξανδρο. Στην κορυφή του β΄ομίλου επανήλθε η Τούμπα με ένα αγώνα περισσότερο από το αήττητο Χορήγι, που ακολουθεί κατά πόδας.

Νέα αλλαγή κατοχής κορυφής του β΄ομίλου, στην οποία επανήλθε η Τούμπα, με την νίκη της επί του Π. Αγιονερίου, που συνδυάσθηκε με την ισοπαλία, την οποία έφερε στο Πευκόδασος το αήττητο Χορήγι, που ακολουθεί από απόσταση ενός βαθμού και με έναν αγώνα λιγότερο. Το τέταρτο Βαλτοτόπι, που είχε την προγραμματισμένη ανάπαυλά του, το πλησίασε το Πολύπετρο, χάρη στην νίκη του “στα χαρτιά” επί του αποσυρθέντος ΑΟΚ Πολυκάστρου.

Αλλαγή ισοβαθμίας σημειώθηκε στην βάση, αφού η Γρίβα, με την ισοπαλία της στο Π. Γυναικόκόκαστρο, “έπιασε” το Π. Αγιονέρι, ενώ ένα βαθμό υψηλότερα “αναρριχήθηκε” το Πευκόδασος.

Μετά το τέρμα, που δέχθηκε το Χορήγι, και τα δύο τέρματα, που σημείωσε το Π. Γυναικόκαστρο, δεν υπάρχει πλέον ομάδα με μονοψήφιο αριθμό είτε παθητικών είτε ενεργητικών τερμάτων.

Όλα ήσυχα” στο “μέτωπο” της “μάχης” κορυφής του α΄ ομίλου α΄ κατηγορίας, αφού τόσο τα προπορευόμενα Λειβάδια όσο και οι ακολουθούντες σε απόσταση “αναπνοής” ισόβαθμοι Ποντιακός Ν. Σάντας και Αλέξανδρος Κιλκίς σημείωσαν νέες νίκες. Μάλιστα, αύξησαν ακόμη περισσότερο την διαφορά από τον τέταρτο Βαπτιστή, τον οποίο νίκησε η ομάδα της Ν. Σάντας στην έδρα του.

Πιό κάτω οι Καστανιές αισθάνονται πιό άνετα, καθώς η νίκη τους συνδυάσθηκε με την ισοπαλία στον αγώνα Μ. Στέρνας – Δοϊράνης, που με την σειρά τους απομακρύνθηκαν από τους ισόβαθμους Απόλλωνα Μαυρονερίου και Επτάλοφο και το ουραγό Κεντρικό.

Το τελευταίο και οι Ποντιακός Ν. Σάντας και Αλέξανδρος Κιλκίς συνέχισαν να αγνοούν την ισοπαλία.

 

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]

Συγχαρητήριο του «Μαχητή»

Το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» συγχαίρει θερμά την Χριστίνα Ζώτου από τον Καμπάνη: -Για τις άριστες κύριες και μεταπτυχιακές σπουδές […]