Αθλητισμός

Σχολιασμός της 13ης αγωνιστικής της α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ 2017-18Νικώντας τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης, ο Αλέξανδρος Κιλκίς κατέκτησε και τυπικώς τον άτυπο τίτλο του «πρωταθλητή Χειμώνος», τον οποίο είχε εξασφαλίσει πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος α1 κατηγορίας.

Σε απόσταση τεσσάρων βαθμών παρέμειναν δεύτερη η ΑΕ Πολυκάστρου, περνώντας νικηφόρα από το Δροσάτο και διευρύνοντας την διαφορά της από την τρίτη Πλαγιά, που «σκάλωσε» στο «εμπόδιο» του Λεβεντοχωρίου.

Από το ισόπαλο αποτέλεσμα αυτού του αγώνα επωφελήθηκαν Μ.Βρύση («τέσσερα» επί του Πάικου Γουμένισσας) και Π.Αγιονέρι (νίκη στον Ά.Πέτρο), που απομακρύνθηκαν περισσότερο από το Λεβεντοχώρι και πλησίασαν σε αποστάσεις «αναπνοής» η πρώτη και «βολής» το δεύτερο από την Πλαγιά.

Με δεύτερο συνεχές 5-2, αυτήν την φορά εντός έδρας επί του Επταλόφου, ο Εύρωπος έδωσε συνέχεια στην βαθμολογική αντεπίθεση και «αναρριχήθηκε» στην έβδομη θέση.

Από εκεί και κάτω όλες οι ομάδες παρέμειναν στάσιμες, με τον ουραγό Ά.Χαράλαμπο να έχει την προγραμματισμένη ανάπαυλά του.

Σημειώθηκαν 27 τέρματα, που αποτελούν ισοφάριση της καλύτερης φετινής επίδοσης της 5ης αγωνιστικής ημέρας, ενώ μετά το τέρμα που σημείωσε ο Ά.Πέτρος, δεν υπάρχει πλέον ομάδα με μονοψήφιο αριθμό ενεργητικών τερμάτων.

Σε ατομικό επίπεδο ξεχώρισε ο Διονυσιάδης της Μ.Βρύσης με την τριπλή επιτυχία του.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα