Αθλητισμός

Σχολιασμός της 12ης αγωνιστικής της β΄κατηγορίας ΕΠΣΚ

Αήττητη, με μία μόνον ισοπαλία στον απολογισμό της, βρήκε η λήξη του β’ γύρου α’ ομίλου β’ κατηγορίας την πρωτοπόρο Νίκη Ευκαρπίας, που τον «έκλεισε» με «εξάρα» επί του Κεντρικού.

Η δεύτερη Μ. Στέρνα νίκησε το ουραγό Π.Γυναικόκαστρο και εδραιώθηκε στην θέση της μετά την ήττα του τρίτου Κοιλαδίου στην Ξηρόβρυση, η οποία «κυνηγά» την είσοδο στην πρώτη τριάδα.

Σημειώθηκε νέα φετινή επίδοση τερμάτων, που έφτασαν τα 15 ή πέντε ανά αγώνα, με την προηγούμενη των 14 να χρονολογείται από… την ίδια αγωνιστική ημέρα του πρώτου γύρου.

-Η «εξάρα» του επί των Μ. Λειβαδίων συνδυάσθηκε με την ισοπαλία – «στραβοπάτημα» της δεύτερης Τούμπας στον Βαπτιστή. Ετσι ο πρωτοπόρος του β’ ομίλου Εθνικός Αξιούπολης διηύρυνε εκ νέου την απόστασή του από τους διώκτες του.

Εκτός από τον προτελευταίο τον Βαπτιστή, σε αγωνιστική «ανάταξη» και ο ουραγός Αίας Πολυκάστρου, που τον πλησίασε στον ένα βαθμό χάρη στην εκτός έδρας νίκη του επί του Βαλτοτοπίου.

Και οι δύο μείωσαν την απόσταση από την Τρίτη θέση, στην οποία παρέμειναν ισόβαθμες οι ομάδες του Βαλτοτοπίου και της Γρίβας, η οποία είχε την προγραμματισμένη ανάπαυλά της.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα