Αθλητισμός

Σχολιασμός της 12ης αγωνιστικής της Α κατηγορίας ΕΠΣΚ

Περνώντας νικηφόρα από την Αξιούπολη, το Πευκόδασος παρέμεινε πρωτοπόρο του β΄ομίλου α΄κατηγορίας, «νιώθοντας» πάντοτε «καυτή» την «ανάσα» της Ποντοηράκλειας, που επικράτησε εκτός έδρας του ουραγού Μεταλλικού.

Η έως την προηγούμενη εβδομάδα ισόβαθμη της Δόξας Χέρσου «σκάλωσε» εκτός έδρας στο «εμπόδιο» του προτελευταίου Αίαντος Πολυκάστρου, που τελευταία «δίνει σημεία ζωής» μετά την στασιμότητα των πρώτων αγωνιστικών ημερών.

Από την ήττα του Εθνικού Αξιούπολης επωφελήθηκε το Πολύπετρο, που χάρη στην εκτός έδρας νίκη του επί του Χορηγίου έμεινε μόνο τέταρτο.

«Βήμα» ανάκαμψης έκανε το Ανθόφυτο, υπερισχύοντας του ΑΟΚ Πολυκάστρου, σε ένα αποτέλεσμα που επέφερε αποκοπή της τελευταίας τριάδας της κατάταξης.

Ως γνωστόν δεν διεξήχθησαν οι αγώνες της Κυριακής (α΄ομίλου α΄κατηγορίας, β΄κατηγορίας), μετά την απόφαση της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΠΣΚ να τους αναβάλει, λόγω της διεξαγωγής του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης, στον Λευκό Πύργο, ενάντια στην απεμπόληση του ονόματος της Μακεδονίας στο κράτος των Σκοπίων.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα