Αθλητισμός

Σχολιασμός της 12ης αγωνιστικής της Α κατηγορίας ΕΠΣΚ

Με νίκες συνέχισαν τα πρωτοπόρα του α΄ ομίλου α΄ κατηγορίας Λειβάδια και οι ισόβαθμοι Ποντιακός Ν. Σάντας και Αλέξανδρος, που παρακολουθούν από απόσταση ενός βαθμού. Σημειώθηκαν τρεις “πεντάρες”, ενώ απουσίασε η ισοπαλία. Το αήττητο Χορήγι παρέμεινε επικεφαλής του β΄ ομίλου, χωρίς να αγωνισθεί λόγω της προγραμματισμένης ανάπαυλάς του, καθώς η δεύτερη Τούμπα ηττήθηκε στο Βαλτοτόπι, που την πλησίασε. “Κέρδισαν έδαφος” Πολύπετρο, Π. Αγιονέρι και Γρίβα, ενώ δεν σημειώθηκε καμμία ισοπαλία.

Τρεις “πεντάρες”, δύο “τριάρες” και καμμία ισοπαλία ο απολογισμός της δωδέκατης αγωνιστικής ημέρας στον α΄ όμιλο α΄ κατηγορίας, όπου τα Λειβάδια διατήρησαν τα πρωτεία, ενώ οι ισόβαθμοι Ποντιακός Ν. Σάντας και Αλέξανδρος παρέμειναν σε απόσταση ενός βαθμού και οι μόνοι, μαζί με το ουραγό Κεντρικό, χωρίς ισοπαλία.

Αίσθηση από την εκτός έδρας “πεντάρα” του Επταλόφου επί του τέταρτου Βαπτιστή, με επακόλουθο την ισοβαθμία του πρώτου με τον Απόλλωνα Μαυρονερίου, ενώ “βήμα εμπρός” έκανε η Μ. Στέρνα, πλησιάζοντας την Δοϊράνη, σε απόσταση “αναπνοής”, και τις Καστανιές.

Το αήττητο Χορήγι είχε την προγραμματισμένη ανάπαυλά του. Όμως, παρέμεινε στην κορυφή του β΄ ομίλου μετά την εκτός έδρας ήττα της δεύτερης Τούμπας από το τρίτο Βαλτοτόπι, που μείωσε στους δύο βαθμούς την απόσταση από αυτήν.

Βαθμολογικό κέρδος αποκόμισαν Πολυπετρο, Π. Αγιονέρι και Γρίβα, ενώ έμειναν στάσιμα Πευκόδασος και Π. Γυναικόκαστρο.

Δεν σημειώθηκε καμμία ισοπαλία, και η δωδέκατη αγωνιστική ήταν ημέρα των γηπεδούχων, που κυριάρχησαν ολοκληρωτικώς με τέσσερες νίκες έναντι μηδεμιάς των φιλοξενουμένων.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα