Αθλητισμός

Σχολιασμός της 11ης αγωνιστικής της Α κατηγορίας ΕΠΣΚ

Αύξησαν την απόσταση από τους διώκτες οι συμπρωτοπόροι της α1κατηγορίας Κιλκισιακός και Εύρωπος. Κέρδισαν “έδαφος” Δόξα Χέρσου και Μ. Βρύση. Πρώτη νίκη του Γερακαριου. Δεν σημειώθηκε καμμία ισοπαλία, ενώ η ενδέκατη αγωνιστική ήταν η ημέρα με την χειρότερη φετινή επίδοση συνόλου τερμάτων

Ολοένα και περισσότερο εξελίσσεται σε “υπόθεση γιά δύο” η “κούρσα” του φετινού πρωταθλήματος α1 κατηγορίας, καθώς οι συμπρωτοπόροι Κιλκισιακός και Εύρωπος, εκμεταλλευθέντες την ήττα της τρίτης ΑΕ Πολυκάστρου στο Χέρσο, απομακρύνθηκαν ακόμη περισσότεροαπό τους διώκτες τους, νικώντας τον πέμπτο Εθνικό Αξιούπολης και το τέταρτο Πάικο Γουμένισσας αντιστοίχως.

Η ομάδα της Αξιούπολης ζημίωσε διπλά, αφού την υποσκέλισε η της Δόξας Χέρσου, με την συνεχιζόμενη “αθόρυβη” άνοδό της, ενώ την “έπιασε”και η Μ. Βρύση, που έδωσε συνέχεια στο δυναμικό ξεκίνημά της στον δεύτερο γύρο, επικρατώντας της Νίκης Ευκαρπίας.

Το “ντέρμπυ ουραγών” έληξε με την πρώτη νίκη του Γερακαριού, χάρη στην οποία ξαναπέρασε στην προτελευταία θέση, αφήνοντας την ηττηθείσα Αργυρούπολη και πάλι ουραγό και μόνη πλέον ομάδα με μονοψήφιο αριθμό ενεργητικών τερμάτων.

Η ενδέκατη αγωνιστική ημέρα “κύλησε” χωρίς ισοπαλία, με τους φιλοξενουμένους να υπερτερούν των γηπεδούχων στις νίκες, με τρεις έναντι δύο, ενώ “σημαδεύτηκε” από την νέα αρνητική επίδοση συνολικού αριθμού τερμάτων, με μόλις ένδεκα, έναντι των δώδεκα της τέταρτης αγωνιστικής.

Σε ατομικό επίπεδο αναφέρεται ο Κούρογλου του Γερακαριού, που σημείωσε γιά δεύτερο συνεχές Σάββατο δύο τέρματα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα