Αθλητισμός

Σχολιασμός της 11ης αγωνιστικής της α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ

Ανεδείχθησαν «συμπρωταθλητές Χειμώνα», μετά την εντός έδρας ήττα της ΑΕ Πολυκάστρου από την συνεχώς ανερχόμενη Μ. Βρύση. Νέα «καθίζηση» Επταλόφου, με την Ποντοηράκλεια, που τον νίκησε, να «παίρνει ανάσα» στην βάση. «Γύρισαν» και πάλι την «πλάτη»… στην ισοπαλία όλες οι ομάδες, ενώ σημειώθηκε η χειρότερη φετινή επίδοση τερμάτων, με μόλις ένδεκα!

Νέα τροπή στην «μάχη» των πρωτοπόρων έδωσε η νίκη της συνεχώς ανερχόμενης Μ. Βρύσης στο Πολύκαστρο, καθώς η ΑΕΠ «εκτοπίσθηκε» από την κορυφή, στην οποία αναρριχήθηκαν οι ισόβαθμες ομάδες της Πλαγιάς (νίκη επί του Ευρώπου, που υποχώρησε στην Πέμπτη θέση) και ΠΑΟΚ Κρηστώνης (νίκη επί του Πάικου Γουμένισσας), οι οποίες και ανεδείχθησαν «συμπρωταθλήτριες Χειμώνα».

Στο μέσον της βαθμολογίας επήλθε τριπλή ισοβαθμία Πάικου Γουμένισσας, Εθνικού ΣΣ Μουριών και Καμπάνη, μετά την εκτός έδρας νίκη του δευτέρου επί του τρίτου, ενώ νέα βαθμολογική «καθίζηση» υπέστη ο Επτάλοφος, τον οποίο νίκησε και «προσπέρασε» η Ποντοηράκλεια, παίρνοντας «ανάσα» και φτάνοντας σε διψήφιο αριθμό βαθμών, αφήνοντας με μονοψήφιο τον ηττηθέντα και την ουραγό Αργυρούπολη που είχε την προγραμματισμένη ανάπαυλά της.

Υστερα από τις τρεις «μαζεμένες» της προηγούμενης αγωνιστικής ημέρας, η ισοπαλία… «εξαφανίσθηκε» και πάλι από την «ημερήσια διάταξη», για να φτάσουν έτσι τις οκτώ, επί συνόλου ένδεκα στον πρώτο γύρο οι αγωνιστικές ημέρες χωρίς αυτήν, στην… επιδεκτική περαιτέρω βελτιώσεως κορυφαία στατιστική επίδοση… από καταβολής ΕΠΣΚ, σε σχέση με αυτήν παράμετρο.

Τέλος τα συνολικώς ένδεκα τέρματα, που σημειώθηκαν συνιστούν την μέχρι στιγμής χειρότερη φετινή επίδοση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ενδιαφέρουσες εισηγήσεις

Η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς Φεβρωνία Ιωαννίδου συμμετέσχε στο 2ο παιδαγωγικό συνέδριο, που διεξήχθη στην πόλη μας. Παρουσίασε τις […]