Αθλητισμός

Σχολιασμός της 11ης αγωνιστικής της Α κατηγορίας ΕΠΣΚ

Νίκησαν και οι πέντε πρώτες ομάδες της κατάταξης του α΄ ομίλου α΄ κατηγορίς, με τα Λειβάδια να παραμένουν στην κορυφή. Το αήττητο Χορήγι τέθηκε επικεφαλής στον β’ όμιλο, ενώ ο ουραγός και άβαθμος ΑΟΚ Πολυκάστρου αποσύρθηκε από την συνέχεια του πρωταθλήματος

 

Με νίκες των πέντε πρώτων ομάδων της κατάταξης συνεχίσθηκε το πρωτάθλημα α΄ ομίλου α΄ κατηγορίας, όπου τα Λειβάδια διατήρησαν τα πρωτεία.

Οι ισόβαθμοι στην δεύτερη θέση Ποντιακός Ν. Σάντας και Αλέξανδρος και το ουραγό Κεντρικό παρέμειναν χωρίς ισοπαλία, ένα αποτέλεσμα που απουσίασε από την ενδέκατη αγωνιστική ημέρα, με τους φιλοξενουμένους να επικρατούν των γηπεδούχων στις νίκες, με τρεις έναντι δύο.

“Θύμα” απρόσμενης ισοπαλίας στο Π. Γυναικόκαστρο “έπεσε” η Τούμπα, με επακόλουθο να την “προσπεράσει” και να αναλάβει την πρωτοπορία στον β΄ όμιλο το αήττητο Χορήγι.

Από την ισοπαλία στον αγώνα μεταξύ του τετάρτου Πευκοδάσους και του τρίτου Βαλτοτοπίου, δεν επωφελήθηκε… κανένα από τα δύο, ενώ το πέμπτο Πολύπετρο, που είχε την προγραμματισμένη ανάπαυλά του, νιώθει τώρα τα “χνώτα” του Π. Αγιονερίου, το οποίο άφησε πίσω του την Γρίβα, επικρατώντας “στα χαρτιά” του ΑΟΚ Πολυκάστρου που αποσύρθηκε από την συνέχεια του πρωταθλήματος χωρίς βαθμό.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα