Γενικά

Τα σχολιαρούδια του Μαυρονερίου στις εγκαταστάσεις του «Μαχητή»

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του δημοσιογραφικού συγκροτήματος του «Μαχητή» πραγματοποίησαν την Τετάρτη 21.1.15 το δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο Μαυρονερίου, στο πλαίσιο σχετικού εκπαιδευτικού προγράμματος.
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΥΡΟΝΕΡΙ
Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στους χώρους των εφημερίδων και του ραδιοφωνικού σταθμού από τον εκδότη της «Η» και διευθυντή του «Μ» και δημοσιογράφο Γιώργο Περπερίδη, με τον οποίο είχαν και την δυνατότητα να βιώσουν την εμπειρία της παραγωγής μιάς «ζωντανής» ραδιοφωνικής εκπομπής.
Ακολούθησε ξενάγηση στις τυπογραφικές εγκαταστάσεις πάλι από τον κ. Περπερίδη.
Οι μικροί μαθητές έθεσαν αρκετές ερωτήσεις, λαμβάνοντας λεπτομερείς απαντήσεις σε ο,τιδήποτε σχετίζεται με την λειτουργία του συγκροτήματος και των εγκαταστάσεων, με τους σχετικούς διαλόγους να παρουσιάζουν αξιοσημείωτο ενδιαφέρον.
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΥΡΟΝΕΡΙ
Σε όλους προσφέρθηκαν τα καθιερωμένα αναμνηστικά εκπαιδευτικού χαρακτήρα δωράκια, ενώ η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογαφία μπροστά από την είσοδο των κτιριακών εγκαταστάσεων.
Τους μαθητές συνόδευαν η διευθύντρια του δημοτικού Γαρυφαλλιά Νίκογλου, η διευθύντρια του νηπιαγωγείου Χρυσούλα Τερλίκη και οι εκπαιδευτικοί Γεώργιος Αρβανίτης, Κοσμάς Καραγιαννίδης, Σμαράγδα Πλαταρά και Παρθένα Κυριακίδου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]