Πολιτισμός

Τουλάχιστον η “Δοϊράνη”… της Τέχνης “αστράφτει” από αναβάθμιση σε όλα της!

Σε αισθητική αναβάθμιση της αίθουσας εκμάθησης χορού της “Τέχνης”, με την επωνυμία “Δοϊράνη”, συνέβαλε η ολοκληρωθείσα ανακαίνισή της.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

“Είναι ευλογία, να μετέχεις των κοινών.

Είναι ευλογία, να γνωρίζεις όμορφους και δοτικούς ανθρώπους.

Είναι ευλογία, η “Τέχνη” να έχει την αρωγή και “αγκαλιά”μιάς πλειάδας μελών και φίλων, που την αγαπούν και την φροντίζουν.

Και ο λόγος αυτήν την φορά γιά την ανανεωμένη, φρεσκοβαμμένη και ευπρεπισμένη αίθουσα χορού του συλλόγου (25ης Μαρτίου 20), με την επωνυμία «Δοϊράνη».

Μία αίθουσα, που πρώτη στο Κιλκίς υποδέχθηκε παιδιά, φέρνοντας τα σε επαφή με την ορχηστρική τέχνη και το μπαλέτο και αργότερα με άλλα τμήματα χορού, όπως λάτιν, σύγχρονου, οριεντάλ, σουϊγκ, σάλσαsa, ταγκό.

Η αρχή έγινε από τον Χαρίτωνα Παπαδόπουλο, εικαστικό, μέλος και συνεργάτη της “Τέχνης” και την Άννα Αρκούδη, μέλος του διοικητικού συμβουλίου και υπεύθυνη χορευτικών τμημάτων του συλλόγουης. Η αίθουσα, με την καθοδήγησή τους και με προσωπική συμβολή τους ανακαινίσθηκε πλήρως.

Κατόπιν οι υπέροχες μπαλαρίνες με χαρά ετοιμάσθηκαν και φωτογραφήθηκαν στον ανακαινισμένο χώρο.
Γιά να απολαύσει ο καθένας αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα, χρειάστηκε το μαγικό “κλικ” του Πάμη Βασιλειάδη.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους Χαρίτωνα Παπαδόπουλο, Άννα Αρκούδη, Ολυμπία Σαλτσίδου, Δέσποινα Γεωργιάδου, Σμαράγδα Στρατηγούση, Γαβριέλα Χονδροματίδου και Πάμη Βασιλειάδη για το αισθητικό αποτέλεσμα.

Οι εγγραφές
Η αίθουσα χορού “Δοϊράνη”της “Τέχνης” περιμένει χορευτές και χορεύτριες, με όλα τα απαιτούμενα λόγω νέου κορωνοϊού μέτρα, γιά όμορφες χορευτικές εμπειρίες.

Όσοι ενδιαφέρεστε να ασχοληθείτε με το χορό ελάτε στην “Τέχνη”.

Δηλώστε συμμετοχή στα τμήματα χορού του συλλόγου.

Εγγραφές στο εντευκτήριο της “Τέχνης” καθημερινώς εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, πληροφορίες από το τηλέφωνο 23410 24217”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα