Κοινωνία

Από την σχολή γονέων της ΙΜΠΚ πρωτοβουλία ανθρώπινης αλληλεγγύης

Η σχολή γονέων της ιεράς μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου που λειτουργεί τα τελευταία πέντε χρόνια στο Κιλκίς, στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, με συντονίστρια την ψυχολόγο Έλλη Φρεγγίδου, επεκτείνει την δράση της με μιάν ακόμη εθελοντική πρωτοβουλία.
Στο πλαίσιο του πνεύματος του οργανωμένου εθελοντισμού, οι γονείς της σχολής κατάφεραν να συγκεντρώσουν μία μεγάλη ποσότητα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης (λάδι, ζυμαρικά, όσπρια, γάλα, είδη προσωπικής υγιεινής κτλ.), τα οποία παρέδωσαν στους υπευθύνους των προγραμμάτων «Βοήθεια στο Σπίτι» και «Κοινωνική Μέριμνα» της κοινωφελούς δημοτικής επιχείρησης Κιλκίς (ΚΔΕΚ). Τα δέματα δόθηκαν σε 25 άπορες οικογένειες συμπολιτών, που συμμετέχουν στα εν λόγω προγράμματα.
Η πρόεδρος της ΚΔΕΚ Βούλα Ποζίδου απένειμε εύσημα στα μέλη της σχολής γονέων, επισημαίνοντας την κοινωνική ευαισθησία τους στους χαλεπούς καιρούς της οικονομικής κρίσης.
«Η κίνηση αυτή, έδωσε χαρά και αισιοδοξία στους συνανθρώπους μας, μιας και έστειλε ένα μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης και απέδειξε ότι όλοι μαζί μπορούμε να επιτύχουμε πολλά», τόνισε στην σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα