Γενικά

«Κυκλοφοριακή αγωγή και παιδί», θέμα εκδήλωσης της σχολής γονέων

Η σχολή γονέων της ιεράς μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου, που λειτουργεί στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, με συντονίστρια την ψυχολόγο Ελλη Φρεγγίδου επεκτείνει την δράση της με μιάν ακόμη εθελοντική πρωτοβουλία.
Ετσι, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Κυκλοφοριακή αγωγή και παιδί: Η παρέμβαση του γονέα». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9.4.14 στο πνευματικό κέντρο της ΙΜΠΚ (αίθουσα εκδηλώσεων πρώην νομαρχία), με ώρα έναρξης 5.30 το απόγευμα.
Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Σταύρος Αλέξογλου, εκπαιδευτής οδήγησης ο Χρόνης Παρπαράς πρόεδρος του μοτοσυκλετιστικού ομίλου Κιλκίς (ΜΟΚ) και ο Ιάκωβος Πιστοφίδης, μέλος του ΜΟΚ.
Στην εκδήλωση οι γονείς θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν από ειδικούς γιά ζητήματα κυκλοφοριακής αγωγής, ασφάλειας του παιδιου στο δρόμο, συμπεριφοράς εντός του οχήαμτος, καθοδήγησης και πληροφόρησης του παιδιού κα.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από την σχολή γονεών στο πλαίσιο προσπάθειας πρόληψης ατυχημάτων και ευαισθητοποίησης του κοινού γιά θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, ενώ απευθύνεται προς όλους τους γονείς που επιθυμούν να λάβουν μία ολοκληρωμένη πληροφόρηση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Συγχαρητήρια χωρίς ντροπή

Χωρίς ίχνος ντροπής ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Μηνάς Παπαδόπουλος απέστειλε συγχαρητήρια στον σφυροβόλο Κωνσταντίνο Ζάλτο γιά […]