Γενικά

Σύσκεψη στο νοσοκομείο Γουμένισσας για την λειτουργία του μετά την αναστολή 12 εργαζομένων

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ

Απουσία στατιστικών στοιχείων για τους πληγέντες από τον κορωνοϊό, αλλά και για τους εμβολιασμένους, καταγγέλθηκαν στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του δήμου Παιονίας, αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί με την πανδημία μετά την αναστολή δώδεκα εργαζομένων του.

Στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο Γουμένισσας, την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, έπειτα από πρωτοβουλία και πρόσκληση του προέδρου της ομάδας εργασίας υγείας δήμου, Νίκου Καπουτζή, τονίστηκε με έμφαση ότι η διοίκηση του δήμου ζήτησε από τον Ιούλιο να ενημερωθεί για τα προαναφερθέντα στατιστικά στοιχεία χωρίς να έχει λάβει σχετική απάντηση.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης, ο τρόπος λειτουργίας, οι αδυναμίες και τα προβλήματα που προκλήθηκαν από την τρέχουσα κατάσταση στο νοσοκομείο της Γουμένισσας, με τον διοικητή του ιδρύματος να τονίζει ότι προς το παρόν τέθηκαν σε αναστολή δώδεκα εργαζόμενοι.

Όπως γνωστοποίσε ο κ. Καπουτζής, θα ακολουθήσει και άλλη σύσκεψη με την συμμετοχή και των τριών βουλευτών του νομού μας προκειμένου να συζητηθούν τα νέα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν για την καλύτερη λειτουργία του νοσοκομείου.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν επίσης, ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Σιωνίδης, τα μέλη της ομάδας εργασίας Στέλιος Παυλίδης και Θεοφύλακτος Γεωργιάδης, οι επικεφαλής παρατάξεων Χρήστος Γκουντενούδης και Αναστάσιος Βασιλακάκης, η δημοτική σύμβουλος και συντονίστρια διαχείρισης COVID-19 για όλες τις υπηρεσίες του δήμου Μαρία Παλάνη, ο αναπλ. διοικητής του νοσοκομείου Γουμένισσας Ηλίας Ζάχαρης, ο διευθυντής της παθολογικής κλινικής Γουμένισσας Αιμίλιος Σάτσογλου, η πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων Στέλλα Γιαννακοπούλου και η γραμματέας του συλλόγου εργαζομένων Φιλίτσα Παπακαρμέζη.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα