Πολιτική

Η σύνθεση του ψηφοδελτίου με τα βιογραφικά των υποψηφίων

Από την τομεακή οργάνωση Κιλκίς του ΚΚΕ δημοσιοποιήθηκε η σύνθεση του ψηφοδελτίου νομού Κιλκίς του κόμματος γιά τις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής 7.6.19, που έχει ως εξής:

Αλτιπαρμακίδου Μαρία (Ρία): Είναι 27 ετών, μεγάλωσε στο Πολύκαστρο και σπούδασε στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Κοινωνικής Διοίκησης στο ΔΠΘ στην Κομοτηνή. Έχει ολοκληρώσει Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Πολιτική Ιστορία, με θέμα: «Πολιτική Ιστορία και Γεωστρατηγικές Σπουδές» στο ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα εργάζεται σε συμβολαιογραφικό γραφείο. Είναι μέλος του Σωματείου Υπαλλήλων Συμβολαιογράφων Κεντρικής Μακεδονίας. Είναι Γραμματέας της οργάνωσης της ΚΝΕ του Κιλκίς.

Σιδηρόπουλος Κωνσταντίνος: Είναι 38 ετών, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και ζει στο Παλιό Αγιονέρι. Είναι Εκπαιδευτικός και έχει αποφοιτήσει από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΔΠΘ στην Αλεξανδρούπολη. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Είναι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Παιονίας και μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Π. Αγιονερίου «Το Καρς». Είναι Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ.

Τσαουσίδης Κωνσταντίνος: Είναι 41 ετών, μεγάλωσε και ζει στο Κιλκίς. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο ΑΠΘ, στη Θεσσαλονίκη και ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές του Σπουδές στο ΠΑΜΑΚ. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στο Χέρσο και είναι μέλος της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών και του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς. Συμμετέχει ενεργά και στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου ΔΣ Κιλκίς. Ήταν δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Κιλκίς το διάστημα 2010 – 2014. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ.

Φαχουρίδης Γιάννης: Είναι 58 ετών, μεγάλωσε και ζει στο Κιλκίς. Σπούδασε στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Reggio Calabria στην Ιταλία και σήμερα εργάζεται ως Αρχιτέκτονας ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών. Είναι δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Κιλκίς και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς». Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κιλκίς.

Χατζή Ειρήνη: Είναι 41 ετών. Μεγάλωσε στο Βόλο και ζει στο Πολύκαστρο. Σπούδασε στο ΔΙΕΚ Βόλου Γραμματέας Νομικών Υπηρεσιών. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Είναι αγρότισσα – παραγωγός και μέλος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Παιονίας. Είναι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΔΣ Πολυκάστρου, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ). Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ.

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο Κιλκίς είναι ανανεωμένο κατά τα 2/5, με μέσο όρο ηλικίας τα 41 έτη, με υποψήφιους από διάφορους εργασιακούς χώρους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, των αυτοαπασχολούμενων και αγροτών, τόσο από το Κιλκίς, όσο και από την Παιονία.

Η ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ δίνει τη μάχη των εκλογών με στόχο ένα πολύ πιο ισχυρό ΚΚΕ, για να γίνει δυνατή η εκλογή κομμουνιστή βουλευτή από το Κιλκίς, ώστε να είναι ακόμα πιο δυνατός ο λαός την επόμενη μέρα των εκλογών.

Με αυτούς τους υποψήφιους το ΚΚΕ δίνει τη μάχη των βουλευτικών εκλογών της 7η Ιουλίου.

Η ενίσχυση του ΚΚΕ βρίσκεται στο χέρι του λαού!

Το χρειαζόμαστε όλοι μας, για να πάρουμε δύναμη που θα επιστρέφει κάθε μέρα στο λαό. Για να φωτίσουμε επιτέλους το δικό μας, το δρόμο του λαού, με την εξουσία στα δικά του χέρια!

Αυτή είναι η μόνη κερδισμένη ψήφος!

Περισσότερα
Δείτε ακόμα