Γενικά

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας κεκλεισμένων των θυρών

Συνεδριάζει την Δευτέρα 31.8.20 στην αίθουσα «Ιωάννης Καρακασίδης» του δημοτικού καταστήματος, με ώρα έναρξης 2 το μεσημέρι, το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας κεκλεισμένων των θυρών για τους δημότες λόγω της πανδημίας.

Η ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης περιλαμβάνει δέκα θέματα.

1. Καθορισμός δημοτικών τελών οικονομικού έτους 2021.

2. Έγκριση 8ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020.

3. Έγκριση σχεδίου επιχειρησιακού προγράμματος δήμου Παιονίας 2019-2023.

4. Παραχώρηση προς χρήση οικήματος κοινότητας Ευρωπού, στο ΝΠΔΔ του δήμου μας για λειτουργία φυσιοθεραπευτηρίου δομής ΚΑΠΗ.

5. Έγκριση ανάγκης προμήθειας ενός (1) καινούργιου απορριμματοφόρου για την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας.

6. Κάλυψη εξόδων κηδείας αδύναμου δημότη – οικονομική ενίσχυση αδύναμου δημότη.

7. Υλοτομία συστάδων δημοτικού δάσους Γουμένισσας (Δημοτικού διαμερίσματος Κάρπης).

8. Ορισμός ελεγκτών του τακτικού διαχειριστικού ελέγχου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Παιονίας, για το οικονομικό έτος 2014.

9. Έγκριση του Σχεδίου Επιχειρησιακού Προγράμματος 2019-2023 του δήμου Παιονίας, αναφορικά με τους τομείς δράσεων της Κοινωφελούς Επιχείρησης Παιονίας.

10. Έγκριση η μη της αριθμό 67/2020 απόφασης διοικητικού συμβουλίου Κοινωφελούς Επιχείρησης με θέμα: «Ανανέωση σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ενός ατόμου ειδικότητας Δ.Ε. Βοηθητικό προσωπικό στο πλαίσιο του προγράμματος Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4343/2015.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Καιρός να ενωθούμε»

Την μνήμη της γενοκτονίας εις βάρος του Ελληνισμού του Πόντου τίμησαν, με εκδήλωσή τους το Σάββατο 13.5.23, οι φίλοι του […]

Γίνεται… πιό συχνά;

Παιδαγωγικό συνέδριο στο Κιλκίς με… εκατόν εικοσιπέντε (125) συμμετοχές, εκ των οποίων οι εκατό (100) από… όλη την χώρα και […]