Γενικά

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας κεκλεισμένων των θυρών

Συνεδριάζει την Τρίτη 16.6.20 στην αίθουσα «Ιωάννης Καρακασίδης» του δημοτικού καταστήματος, με ώρα έναρξης 7 το απόγευμα, το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας κεκλεισμένων των θυρών για τους δημότες λόγω της πανδημίας.

Η ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης περιλαμβάνει οκτώ θέματα.

1. Έγκριση 7ης αναμόρφωσης προϋπ/σμού οικον. έτους 2020.

2. Έγκριση νέου Οργανισμού εσωτερικής υπηρεσίας δήμου Παιονίας μετά την αναπομπή της αριθμό 217/2019 απόφασης δημοτικού συμβουλίου.

3. Ορισμός αντιπροέδρου στις σχολικές επιτροπές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου μας.

4. Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 144/2016 απόφασης του δημοτικού συμβουλίου περί έγκρισης συμμετοχής του δήμου Παιονίας στην επιτροπή διαχείρισης προγράμματος CLLD/LEADER της Αναπτυξιακής Κιλκίς – Αναπτυξιακή Α.Ε. Ο.Τ.Α. στο πλαίσιο υλοποίησης του τοπικού της προγράμματος στο Μέτρο 19 του ΠΑΑ 2014-2020 και ορισμός τακτικού και αναπληρωματικού μέλους σε αυτήν.

5. Παραχώρηση χρήσης παλαιού δημοτικού σχολείου Αξιούπολης (μουσείο Φυσικής Ιστορίας) στην κοινωφελή επιχείρηση του δήμου μας.

6. Σύναψη προγραμματικής σύμβασης του άρθρου 100 του Ν. 3852/2010 μεταξύ της κοινωφελούς επιχείρησης Παιονίας, του δήμου Παιονίας και της δημοτικής επιχείρησης υδρευσης & αποχέτευσης Παιονίας με αντικείμενο την «Προμήθεια υλικών για τις εργασίες συντήρησης και τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου Γουμένισσας».

7. Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του δήμου μας και της ΔΕΥΑ Παιονίας για την “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΛΙΜΝΟΤΟΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΚΟΤΥΛΗΣ”

8. Οικονομική ενίσχυση αδύναμων δημοτών.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Καιρός να ενωθούμε»

Την μνήμη της γενοκτονίας εις βάρος του Ελληνισμού του Πόντου τίμησαν, με εκδήλωσή τους το Σάββατο 13.5.23, οι φίλοι του […]

Γίνεται… πιό συχνά;

Παιδαγωγικό συνέδριο στο Κιλκίς με… εκατόν εικοσιπέντε (125) συμμετοχές, εκ των οποίων οι εκατό (100) από… όλη την χώρα και […]