Γενικά

Δήμος Παιονίας: «Ξανά επί τάπητος το θέμα συγχωνεύσεων σχολείων»

SONY DSC
Τον δήμαρχο Παιονίας Αθανάσιο Λαπόρδα επισκέφθηκε την Τετάρτη 12.2.14 ο περιφερεικός διευθυντής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Γεώργιος Καρατάσιος .
Κατά την διάρκεια της συνάντησής τους συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις εγκαταστάσεις των σχολικών μονάδων του δήμου Παιονίας.
Παράλληλα από πλευράς δημάρχου τέθηκε και το ζήτημα της συγχώνευσης των δημοτικών σχολείων Τούμπας και Γοργόπης που με παρέμβαση και του δήμου είχε παραταθεί ένα έτος η λειτουργία και των δύο στις εγκαταστάσεις τους.
Από την πλευρά του ο περιφερειακός διευθυντής δεσμεύθηκε να πράξει ότι περνά από το χέρι του και να εισηγηθεί αναλόγως προς το υπουργείο προκειμένου να αλλάξει η υπουργική απόφαση περί συγχωνεύσεως των εν λόγω δημοτικών σχολείων με αυτά του Ευρωπού και Αξιούπολης, όπως συνέβη και με το αντίστοιχο των Πλαγίων που είχε εξαιρεθεί της συγχώνευσής του με το δημοτικό σχολείο της Πλατανιάς.
Σε αντίθετη περίπτωση, όπως ανέφερε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παράταση της συγχώνευσης να γίνει το επόμενο σχολικό έτος.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]