Πολιτική

Συνεχίζεται η κόντρα για την ψήφιση του προϋπολογισμού της

Συνεχίζεται εκτός της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς η κόντρα για την ψήφιση του προϋπολογισμού της κοινωφελούς δημοτικής επιχείρησης Κιλκίς μεταξύ του προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. νομού Κιλκίς και του πρώην προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Γιάννη Τσογγίδη με ανακοινώσεις εκατέρωθεν που αναφέρουν τα εξής:

Μ.Παπαδόπουλος: «Έπραξα το καθήκον μου»
“Αισθάνομαι ευτυχής που η πολιτική μου παρέμβαση για την αδήριτη ανάγκη υπερψήφισης του προϋπολογισμού της κοινωφελούς δημοτικής επιχείρησης Κιλκίς είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Στην προχθεσινή κρίσιμη συνεδρίασή του το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς, στην πλειονότητά του, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και με την ψήφο εμπιστοσύνης του κράτησε όρθιους τη Κ.Δ.Ε.Κ. και το εργαζόμενο προσωπικό της στηρίζοντας το προσφερόμενο κοινωνικό τους έργο.

Δε θα σταθώ σε πικρόχολα σχόλια ούτε θα…απολογηθώ για το γεγονός ότι η πολιτική λειτουργία της παράταξης στην οποία ανήκω έχει ως επίκεντρό της τον Άνθρωπο.

Αυτονόητα έκανα το καθήκον μου υπερασπιζόμενος τους εκατοντάδες συμπολίτες μου, ωφελούμενους των κοινωνικών δομών και εργαζόμενους σ’ αυτές.

Αναρωτιέμαι αν οι συντάκτες και υποκινητές των θλιβερών σχολίων έχουν απλώσει ποτέ ένα χέρι βοηθείας σε κάποιον ανήμπορο. Ας το κάνουν και θα συναισθανθούν το μέγεθος και της προσωπικής και της πολιτικής ικανοποίησης.”

Γ.Τσογγίδης: “Η φαρσοκωμωδία στη ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ν. Κιλκίς συνεχίζεται”

Η φαρσοκωμωδία στη ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. νομού Κιλκίς συνεχίζεται, αφού ο υποτιθέμενος πρόεδρος της Μηνάς Παπαδόπουλος την «έχει δει» μεγάλος ηγέτης που μπορεί να επηρεάζει και αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς και να καμαρώνει γι’ αυτό!

Αναρωτιέμαι πώς αισθάνονται οι δημοτικοί σύμβουλοι που υπερψήφισαν τον προϋπολογισμό της ΚΔΕΚ με τον Μηνά Παπαδόπουλο να τους εμφανίζει περίπου ως εντολοδόχους του;

Ας όψεται βεβαίως ο Παύλος Τονικίδης που υπερψήφισε τον προϋπολογισμό της ΚΔΕΚ συρόμενος πίσω από ψευτοδιλήμματα λαϊκισμού (ένας από τους λόγους που δε θα γίνει ποτέ δήμαρχος Κιλκίς είναι ότι σύρεται και φέρεται από εδώ κι από εκεί και δε μπόρεσε να αντιληφθεί ούτε καν το ρόλο του και ως αντιπολίτευση και τα περί κοινωνικού θέματος που επικαλέστηκε κλπ είναι αστειότητες).

Ο δε Μηνάς Παπαδόπουλος μεταξύ των άλλων να μιλάει για κοινωνικά θέματα με στοιχεία φιλανθρωπίας (κάτι θα ξέρει αυτός παραπάνω) και να μας κουνάει και το δάχτυλο, ε αυτό πάει πολύ!

Σε ό,τι με αφορά εμένα, αν έχω βοηθήσει συμπολίτες ή όχι που είχαν ανάγκη (ποτέ όμως λαμόγια) ο μόνος που δε θα το γνώριζε ποτέ είναι ο Μηνάς Παπαδόπουλος (ζητώ να με συγχωρήσει που δεν τον ενημερώνω).

Αυτό το αναφέρω για να αντιληφθούν οι πολίτες την υποκρισία και το θράσος του ανθρώπου, αν και είναι άσχετο με το θέμα της ΚΔΕΚ το οποίο είναι ένα καθαρά πολιτικό θέμα.

Δυστυχώς γι’ αυτόν ο τόπος μας είναι μικρός και η πλειονότητα των πολιτών γνωρίζει τι εστί Μηνάς Παπαδόπουλος πολύ καλά! Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί ταλαιπωρεί και εκθέτει την Νέα Δημοκρατία με τις πλάτες του γνωστού βουλευτή βεβαίως…

Υ.Γ. Τώρα που ο δήμος Κιλκίς είναι μπλοκαρισμένος και οι πολίτες ταλαιπωρούνται αφάνταστα από τα χιόνια λόγω ανικανότητας της δημοτικής αρχής ίσως μία νέα παρέμβαση του Μηνά Παπαδόπουλου δίνοντας εντολές στους αρμόδιους αντιδήμαρχους να έφερνε αποτέλεσμα!

Περισσότερα

Χρήστος Σπίγκος: Οι καιροί ου μενετοί

Η συναρπαστική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, και αργότερα με τη διασταλτική προσθήκη «ΠΣ», θα προσελκύσει το ερευνητικό ενδιαφέρον αρκετών πολιτικών επιστημόνων, […]

Δείτε ακόμα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]