Συνεχίζει την συνεργασία της η Αναγέννηση Πλαγιάς με τους Γ.Χατζιηωαννίδη και Κ.Φωτιάδη

Αθλητισμός /

Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε η διοίκηση του αθλητικού συλλόγου της Αναγέννησης Πλαγιάς αναφέρει τα εξής:

“Tο προπονητικό επιτελείο δεν αλλάζει. Το γνωστό ρητό, στην αθλητική καθομιλουμένη, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, ως φαίνεται το έλαβε σοβαρά υπ’ όψιν της η Διοίκηση της Αναγέννησης Πλαγιάς και τροποποιώντας το στο… προπονητική ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει συμφώνησε και έδωσε τα χέρια με το δίδυμο Γ.Χατζηιωαννίδη και Κ.Φωτιάδη για συνέχιση της συνεργασίας τους και την αγωνιστική χρονιά 2021 – 2022.

Σημειώνεται στο σημείο αυτό ότι ο Γ.Χατζηιωαννίδης συμπληρώνει πενταετία καθώς αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο στο ποδοσφαιρικό θαύμα που πέτυχε το Πλαγιώτικο συγκρότημα αυτά τα χρόνια συμβάλλοντας τα μέγιστα στις επιτυχημένες ποδοσφαιρικές περιόδους αυτών των ετών.

Χρονιές που ξεκίνησαν από την καταξίωση και τις καλές πορείες στο τοπικό πρωτάθλημα της κορυφαίας κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς, στην κατάκτηση του κυπέλλου, την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την πανηγυρική ιστορική άνοδο στην γ’ εθνική κατηγορία.

Στην γ’ εθνική όπου και πάλι πιστώνεται κατά πολύ την τεράστια επιτυχία, τηρουμένων των αναλογιών ασφαλώς, πλασαρίσματος – κατάληψης της έκτης θέσης και της επίτευξης του στόχου διατήρησης στην εθνική κατηγορία.

Στην περυσινή πορεία σημαντική ήταν και η συμβολή του έτερου προπονητή και εγνωσμένης αξίας ανθρώπου που ασχολείται σοβαρά με το ποδόσφαιρο του και γυμναστή Κ.Φωτιάδη ο οποίος ήταν παρών στην επιτυχία της Αναγέννησης Πλαγιάς στο πρωτάθλημα 2020 – 2021.

Με τρόπο λιτό όπως συνηθίζει από πέρυσι η Διοίκηση της ομάδας της Πλαγιάς γνωστοποίησε την οριστικοποίηση της συμφωνίας με το πετυχημένο δίδυμο προπονητών ευχόμενη ταυτόχρονα καλή επιτυχία.

Τους ευχόμασθε υγεία, δύναμη και πάντα επιτυχίες”.

Περισσότερα

Και με το «καρότο» και με το «μαστίγιο»

Παρά τους τόσους «κλυδωνισμούς», που υφίσταται το «οικοδόμημα» του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου εξαιτίας εσωτερικών ζητημάτων και της συνδυασμένης κρίσης των τελευταίων […]

Δείτε ακόμα

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]