Αθλητισμός

Συνέχισαν την νικηφόρα πορεία τους κορασίδες και παγκορασίδες του Αλέξανδρου Αξιούπολης

Την νικηφόρο προέλασή του στο πετοσφαιρικό πρωτάθλημα ΚΔ Μακεδονίας κορασίδων (Κ18) συνέχισε το Σάββατο 14-1-23 ο Αλέξανδρος Αξιούπολης, επικρατώντας εκτός έδρας του Αίαντος Κιλκίς με 3-1 σετ (25-15, 25-20, 24-26, 2513).

Στην σχετική ανταπόκριση αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

« … Αγωνιστικώς η ομάδα του Αλέξανδρου μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα, με αποφασιστικότητα γιά την νίκη, με τακτική στο παιχνίδι, με πολύ λίγα λάθη, με πίεση στο σερβίς, με πολύ καλά ποσοστά στη υποδοχή της και, τέλος, με αποτελεσματικές επιθετικές επιλογές, έκανε το παιχνίδι της πιό εύκολο και έφτασε με άνεση στην τελική επικράτηση.

Ο Αλέξανδρος Αξιούπολης χρειάζεται, στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα με τον δεύτερο της κατάταξης Μίλωνα Γιαννιτσών, μόνο δύο σετ, γιά να επιτύχει τον αντικειμενικό σκοπό της πρωτιάς στον γ΄όμιλο, που συνεπάγεται πρόκριση στην τελική τετράδα (φάιναλ φορ) της διοργάνωσης.

Νίκη και από τις παγκορασίδες
Εξ άλλου, σε αγώνα του πρωταθλήματος παγκορασίδων (Κ16) ΚΔ Μακεδονίας η ομάδα του Αλέξανδρου Αξιούπολης υπερίσχυσε με άνεση της νεοσύστατης του Άτλαντος Κιλκίςου με 3-0 σετ (25-11, 25-18, 25-18).

Στο δεύτερο και στο τρίτο σετ δόθηκε χρόνος σε όλες τις αθλήτριες του Αλέξανδρου να «ξεδιπλώσουν» το ταλέντο τους και να πάρουν το «αγωνιστικό βάπτισμα πυρός» καθώς το πρωτάθλημα εντάσσεται στην κατηγορία της ανάπτυξης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα