Αθλητισμός

Συνεχείς φιλικοί αγώνες των ομάδων ηλικιακών κατηγοριών του Αετού

Συνεχείς φιλικούς αγώνες διοργανώνει ο Αετός Κιλκίς για τις καλαθοσφαιρικές ομάδες των μικρών και πολύ μικρών ηλικιακών κατηγοριών, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με συλλόγους του νομού.

Το σαββατοκύριακο 30.11 και 1.12.19 ήταν “γεμάτοι” από τέτοιες συναντήσεις.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:

“… Το Σάββατο τέσσερα τμήματα της “ακαδημίας” μας (2007, 2008, 2009-10 και 2011-12) έπαιξαν φιλικά παιχνίδια στον Καμπάνη με τους Ατρομήτους. Τα παιδιά έπαιξαν, χάρηκαν και ανανέωσαν το “ραντεβού” τους στο Κιλκίς. Ευχαριστούμε τον προπονητή των Ατρομήτων Κώστα Λαδά για την φιλοξενία.

Την Κυριακή τα κορίτσια του Αετού (2004-2008), φιλοξένησαν την αντίστοιχη ομάδα του ΑΟ Γουμένισσας σε ένα φιλικό με πολύ ωραίο κλίμα για τα παιδιά, που το καταευχαριστήθηκαν με καλαθιές, “κλεψίματα”, “κοψίματα”, αιφνιαδιασμούς και ρημπάουντ εκατέρωθεν…”.

Οι “πιτσιρίκοι”
Εξ άλλου, στο πλαίσιο της άτυπης διοργάνωσης για την κατηγορία μικρών παμπαίδων η ομάδα του Αετού αγωνίσθηκε στην Έδεσσα και ηττήθηκε από τον τοπικό Εδεσσαϊκό.
Η σύνθεση: Λεγγερής, Κουζουκάκης, Γιοβανούδης, Ασιγκίδης, Καβάζης, Κέρος, Παπαβασιλείου, Αντωνίου, Ματθέλης, Αμοιρίδης.

Περισσότερα

Απεδείχθη, ότι… χρειάζονται

Συγκαταλέγεται στα θέματα, στα οποία η στήλη κατά καιρούς αναφέρεται με αρνητικό σχολιασμό, καθώς από τότε, που ανέκυψε, συνεχίζει να […]

Δείτε ακόμα

ΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

(Στον υπέροχο φίλο μου Γιάννη Σαββόπουλο) Λαναράς ή λαναριτζής ήταν ο τεχνίτης που επεξεργαζόταν το προερχόμενο από το κούρεμα των […]