Αθλητισμός

Συνεργασίες σε επίπεδο τμημάτων υποδομής συνεχίζει ο Αετός Κιλκίς

Αγώνες εκπαιδευτικού χαρακτήρα έδωσαν οι καλαθοσφαιρικές ομάδες των τμημάτων υποδομής του Αετού Κιλκίς με τις αντίστοιχες του Πρωτέα Ν.Κορδελιού και του ΑΣ Χορτιάτη, στο πλαίσιο συνεχιζομένων συνεργασιών του συλλόγου του Κιλκίς σ΄αυτό το επίπεδο.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

Στο Ν.Κορδελιό
“Το Σάββατο 25.1.20 τρία τμήματα του Αετού ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη και έδωσαν φιλικά με τον ΑΣ Πρωτέα Ελευθερίου-Ν.Κορδελιού στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Κορδελιού.

Τα τμήματα που έπαιξαν ήταν: Κορίτσια γεννημένα το 2006-2008, κορίτσια γεννημένα το 2009-2012, αγόρια γεννημένα το 2009-2010.

Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα του Πρωτέα Ελευθερίου-Ν.Κορδελιού και τον αγαπητό φίλο-προπονητή Γιώργο Αποστόλου, που σχεδόν πλέον κάθε χρόνο μας φιλοξενεί πάντοτε άψογα.

Τα παιδιά βελτιώνονται κα απολαμβάνουν το μπάσκετ, όταν έχουν για προπονητές ανθρώπους που είναι γνώστες του αθλήματος, αλλά προ πάντων παιδαγωγοί.

Στον Χορτιάτη
Άλλα τρία τμήματα του Αετού φιλοξενήθηκαν από τον ΑΣ Χορτιάτη στο κλειστό γυμναστήριο Ασβεστοχωρίου «Θεόδωρος Χριστοδούλου» και έπαιξαν φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα τμήματά του.

Τα τμήματα που έπαιξαν ήταν: Αγόρια γεννημένα το 2008, αγόρια γεννημένα το 2011-2012.
Τα παιδιά έπαιξαν, το χάρηκαν, έδειξαν ζήλο και προσπάθεια για να κάνουν αυτά που μαθαίνουν στην προπόνηση.

Ευχαριστούμε τον πολύ καλό φίλο-προπονητή Κώστα Παράδα για την άριστη σχέση και οργάνωση των αγώνων”.

Περισσότερα

Απεδείχθη, ότι… χρειάζονται

Συγκαταλέγεται στα θέματα, στα οποία η στήλη κατά καιρούς αναφέρεται με αρνητικό σχολιασμό, καθώς από τότε, που ανέκυψε, συνεχίζει να […]

Δείτε ακόμα

ΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

(Στον υπέροχο φίλο μου Γιάννη Σαββόπουλο) Λαναράς ή λαναριτζής ήταν ο τεχνίτης που επεξεργαζόταν το προερχόμενο από το κούρεμα των […]