Αθλητισμός

Συνεργασία με την ΠΑΕ Ατρομήτου Αθηνών «έκλεισε» η ΑΕ Πολυκάστρου

Η «ακαδημία» της Α.Ε.Πολυκάστρου ανήκει πλέον και επίσημα στο δίκτυο σχολών που έχει αναπτύξει σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό η ΠΑΕ Ατρομήτου Αθηνών.

Την Πέμπτη 15.12.16 ανακοινώθηκε στο πολιτιστικό κέντρο Πολυκάστρου η επίσημη έναρξη της συνεργασίας, με την παρουσία του Αποστόλου Τόλη τεχνικού διευθυντή υποδομών και υπεύθυνου δικτύου σχολών και του Βαγγέλη Μπεκρή υπεύθυνου εκπαίδευσης των σχολών της ΠΑΕ Ατρομήτου Αθηνών.
ΑΕΠ ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Οι υπεύθυνοι της αθηναϊκής ΠΑΕ παρουσίασαν στους παρευρεθέντες το αντικείμενο πάνω στο οποίο θα δουλέψουν οι δύο πλευρές.

«Είμαστε σίγουροι ότι η νέα αυτή εποχή που ξεκινάει για την «ακαδημία» μας θα αποτελέσει το ορόσημο για την εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών μας» τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος πρωταγωνιστεί στα τμήματα υποδομής και στα πρωταθλήματα ηλικιακών κατηγοριών, ενώ οι άνθρωποι της αθηναϊκής ΠΑΕ θα μεταφέρουν τη φιλοσοφία τους με τη διεξαγωγή σεμιναρίων προπονητικής, με σκοπό τη βελτίωση της προπόνησης των νέων αθλητών.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΩΜΝΙΤΣΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Επ’ ευκαιρία της σημερινής τοπικής εορτής της πόλης μας, αφιερωμένης στη μνήμη των πολιούχων της Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων που μαρτύρησαν στη […]