Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Συνεργασία δήμου Παιονίας επαγγελματιών

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6.3.15 στο δημαρχείο Παιονίας, συνάντηση μεταξύ του δημάρχου Χρήστου Γκουντενούδη και των εκπροσώπων των εμποροεπαγγελματικών συλλόγων του δήμου.

Παρέστησαν οι πρόεδροι των συλλόγων Πολυκάστρου, κ. Χαρτοματσίδης, Αξιούπολης κ. Βογιατζής, Γουμένισσας, κ.Τραχανίδης και μέλη των συμβουλίων τους.

Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τον σχεδιασμού του νέου πενταετούς επιχειρησιακού προγράμματος του δήμου.
Οι επαγγελματίες εξέθεσαν κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και την ανησυχία τους γιά την βιωσιμότητα των επιχειρήσεών τους. Από την πλευρά του, ο δήμαρχος τόνισε εκ νέου την ανάγκη γιά συνεργασία όχι μόνο μεταξύ εμποροεπαγγελματικών συλλόγων αλλά και ανάμεσα σε επαγγελματίες και καταστηματάρχες που γειτονεύουν, προτείνοντας τρόπους για την παροχή κινήτρων προς τους τοπικούς καταναλωτές.

Σύμφωνα με τον κ. Γκουντενούδη, «το μεγάλο στοίχημα είναι να γίνει ο δήμος Παιονίας γνωστός και ως τουριστικός προορισμός, γεγονός που θα δώσει νέα πνοή στην τοπική αγορά».

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Σούλη Καζαντζίδη και Γιώργου Αυτιά μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων γιά της ευρωεκλογές

Εντελώς αναμενόμενο

Τον Γιώργο Γεωργαντά βράβευσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς την περασμένη Κυριακή κατά την διάρκεια του ετήσιου χορού του, στο  «Κτήμα των Ευχών». […]

Φωτοσχόλιο

Από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιο της Πέμπτης 4 Απριλίου 2024

Δείτε ακόμα

Αικ.Παναγιωτίδου-Φραγγίδου: «Καθοριστική και στον νομό η συμβολή του ΕΕΣ στην διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας»

Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται έντονη κινητικότητα στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, σε επίπεδο περιφερειακής ενότητας ή νομού Κιλκίς. Ειδικότερα, το περιφερειακό […]