Γενικά

Συνελήφθησαν τρία άτομα για κλοπή συσσωρευτών από σταθμό κινητής τηλεφωνίας

Συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης 19.3.20 σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Παιονίας, τρία άτομα, για κλοπή συσσωρευτών, που έγινε νωρίτερα σε σταθμό κινητής τηλεφωνίας σε περιοχή του Κιλκίς.

Ειδικότερα, εντοπίστηκαν τα τρία άτομα να επιβαίνουν σε όχημα σε περιοχή του Κιλκίς και σε σήμα των αστυνομικών, ανέπτυξαν ταχύτητα με το όχημα προκειμένου να διαφύγουν.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών και με τη συνδρομή των αστυνομικών του τμήματος συνοριακής φύλαξης Παιονίας και του τμήματος τροχαίας Χαλκηδόνας, ακινητοποιήθηκε το όχημα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

πέντε συσσωρευτές τους οποίους είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από σταθμό κινητής τηλεφωνίας σε περιοχή του Κιλκίς, αγωγοί χαλκού και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Επιπλέον εντοπίστηκαν ακόμα δέκα συσσωρευτές που είχαν αφαιρέσει από το ίδιο σημείο και είχαν απορρίψει σταδιακά από το όχημα στο οδόστρωμα, κατά τη διάρκεια της προσπάθειας της διαφυγής τους.

Οι κλεμμένοι συσσωρευτές, η αξία των οποίων εκτιμάται στις 6.000 ευρώ περίπου, αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους. Επίσης κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα