Γενικά

Συνελήφθησαν γιατί προσπάθησαν να δώσουν ναρκωτικά σε κρατούμενο του Α.Τ. Κιλκίς

Συνελήφθησαν το απόγευμα της Κυριακής 29.7.18 στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Κιλκίς, δύο γυναίκες ελληνικής καταγωγής ηλικίας 28 και 34 ετών, καθώς προσπάθησαν να παραδώσουν ποσότητες ναρκωτικών σε κρατούμενο στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Κιλκίς.

Ειδικότερα, οι δύο γυναίκες κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου στον 29χρονο κρατούμενο, επιχείρησαν να του παραδώσουν μία πετσέτα, στην οποίαν είχαν ράψει και κρύψει τρείς αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 0,9 γραμμαρίων.

Στο πλαίσιο εφαρμογής συγκεκριμένης διαδικασίας ελέγχων, που στοχεύουν στην αποτροπή απαγορευμένων αντικειμένων – ουσιών στα κρατητήρια, οι ποσότητες ναρκωτικών εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς – φρουρούς κρατητηρίων και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον στην κατοχή τους και σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες τους και σε όχημα που χρησιμοποιούσαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 10,4 γραμμαρίων και 2 δενδρύλλια κάνναβης.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Κιλκίς.

Περισσότερα

Νέα σύσταση δήμου στους υπόχρεους για τον καθαρισμό και την αποψίλωση ιδιωτικών οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων

Ο δήμος Κιλκίς υπενθυμίζει στους ιδιοκτήτες, νομείς, επικαρπωτές, μισθωτές και υπομισθωτές των οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός […]

Δείτε ακόμα