Πολιτική

Ν.Κακλαμάνης: «Ο λαός θα αναθέσει τις τύχες της χώρας στην ΝΔ»

Παρουσία του αντιπροέδρου της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12.5.17 στην αίθουσα «Βασίλειος Σεργιαννίδης» του εμπορικού και βιομηχανικού επιμελητηρίου Κιλκίς, η νομαρχιακή συνέλευση της ΝΔ.

Ο κ. Κακλαμάνης επιτέθηκε κατά της κυβέρνησης γιά την πολιτική, που εφαρμόζει σε όλους τους τομείς και γιά την τακτική της στις διαπραγματεύσεις γιά τους δανειστές, εκφράζοντας την πεποίθηση, ότι θα λάβει την δέουσα απάντηση από τον ελληνικό λαο και την βεβαιότητα ότι αυτός θα αναθέσει και πάλι την διακυβέρνηση της χώρας στην ΝΔ.

Κατηγόρησε επίσης την κυβερνώσα συμμαχία γιά περιφρόνηση του Συντάγματος και απαξίωση των θεσμών αλλά και γιά μεθοδεύσεις ώστε εν όψει των επόμενων βουλευτικών εκλογών να ανακοπεί η νικηφόρος πορεία της ΝΔ.

ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΙΛΚΙΣ
«Η ΝΔ θα επαναφέρει με την κυβερνητική πολιτική της την ελληνική κοινωνία στην κανονικότητα με «άξονες» του προγράμματός της την μείωση των φόρων γιά αγροτικά προϊόντα, των φορολογικών συντελεστών των επιχειρήσεων και του ΕΝΦΙΑ, ενώ θα δημιουργήσει ευνοϊκές προϋποθέσεις και κλίμα γιά τους επενδυτές», τόνισε χαρακτηριστικώς ο κ. Κακλαμάνης.

Εν συνεχεία είχε διάλογο με παριστάμενα στελέχη του κόμματος, που έθεσαν διάφορα θέματα, ζητήματα και προτάσεις που ο κ. Κακλαμάνης δεσμεύθηκε να μεταφέρει εγγράφως στην κεντρική διοίκηση του κόμματος.

Τις εργασίες της συνέλευσης συντόνισε ο πρόεδρος της νομαρχιακής διοικούσας επιτροπής Κιλκίς της ΝΔ Κώστας Βιολιτζής, ενώ παρέστησαν ο βουλευτής και πρώην υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς, που μίλησε για θέματα πολιτικής επικαιρότητας, ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης και οι δήμαρχοι Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης και Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης με τους τρεις τελευταίους να απευθύνουν χαιρετισμούς.

Περισσότερα

Β.Ρόκος: «Fly Over- Οι Θεσσαλονικείς έχουν πληρώσει πολλές φορές το τίμημα να παίρνουν άλλοι αποφάσεις για την πόλη»

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Πρωτοβουλία Κατοίκων Μαλακαπής, Πυλαίας, Κρυονερίου, ο Σύνδεσμος Κωνσταντινοπολιτών, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και η […]

Δείτε ακόμα

Να σκεφθούν τα παιδιά

Πρόκειται για κατ΄επανάληψιν διατυπωθείσα γνώμη και θέση της στήλης, όσον αφορά στην σχέση της τοπικής (αυτο)διοίκησης με φορείς του υψηλού […]