Πολιτική

Σε φάση προετοιμασίας για πιθανές εκλογές η ΝΔ

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 1.9.18 η κοινή συνεδρίαση της νομαρχιακής διοικούσας επιτροπής Κιλκίς και των δύο δημοτικών τοπικών οργανώσεων Κιλκίς και Παιονίας της ΝΔ παρουσία του γραμματέα οργανωτικού του κόμματος Στυλιανού Κονταδάκη.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται μεταξύ άλλων και τα εξής:

Κύριο θέμα της εδώ παρουσίας του κ. Κονταδάκη και στελεχών της γραμματείας οργανωτικού η εκλογική ετοιμότητα και η προετοιμασία η οποία πρέπει να υπάρχει από τώρα ώστε η ΝΔ να είναι πανέτοιμη κάθε στιγμή να ανταποκριθεί με επιτυχία ελέω πολιτικών εξελίξεων που αναμένονται από εδώ και στο εξής.

Η ολοκληρωμένη σύνταξη του μητρώου εκλογικών αντιπροσώπων και η υλοποίηση ειδικών ενημερωτικών ημερίδων στους αντιπροσώπους που θα εκπροσωπήσουν τη ΝΔ στην κάλπη αποτέλεσε το μεγαλύτερο τμήμα της ομιλίας του γραμματέα οργανωτικού στην συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Κιλκίς.

Η προετοιμασία που γίνεται σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα με την ευκαιρία της διοργάνωσης της 83ης Δ.Ε.Θ. στην οποία θα βρίσκεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σήμερα και αυριανός πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης -συνοδευόμενος από κορυφαία στελέχη του κόμματος- όπου και θα παρουσιάσει τους βασικούς πυλώνες του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ ήταν το άλλο θέμα το οποίο περιλάμβανε η ημερήσια διάταξη της επισκέψεως.

Ο κ. Κονταδάκης σε σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε και στις τρέχουσες εξελίξεις και τον ανασχηματισμό, στην καταστροφική οικονομική πολιτική και στις πυρκαγιές που στοίχισαν τη ζωή σε 98 συναθρώπους μας στην Αττική καθώς και στην συμφωνία παρωδία των Πρεσπών και δήλωσε σίγουρος για την νίκη της ΝΔ όποτε κι αν ο κ.πρωθυπουργός προκηρύξει εκλογές.

Περισσότερα

Β.Ρόκος: «Fly Over- Οι Θεσσαλονικείς έχουν πληρώσει πολλές φορές το τίμημα να παίρνουν άλλοι αποφάσεις για την πόλη»

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Πρωτοβουλία Κατοίκων Μαλακαπής, Πυλαίας, Κρυονερίου, ο Σύνδεσμος Κωνσταντινοπολιτών, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και η […]

Δείτε ακόμα