Γενικά

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας την Παρασκευή κεκλεισμένων των θυρών

Συνεδριάζει την Παρασκευή 22.5.20 στην αίθουσα «Ιωάννης Καρακασίδης» του δημοτικού καταστήματος, με ώρα έναρξης 2 το μεσημέρι, το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας κεκλεισμένων των θυρών για τους δημότες λόγω της πανδημίας.

Η ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης περιλαμβάνει είκοσι θέματα.

Πριν την έναρξη της συνεδρίασης θα γίνει ενημέρωση από τον δήμαρχο Παιονίας σχετικά με την υποβολή προσφυγής στο Συμβούλιο Επικρατείας από τον δήμο μας για την ισοκατανομή και αναλογικότητα και μέχρι ποσοστού 1% σε πανελλαδικό επίπεδο σε ότι αφορά τους διαμένοντες στην δομή φιλοξενίας προσφύγων- μεταναστών Πολυκάστρου (Νέα Καβάλα).

Αναλυτικά τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

Έγκριση 6ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020.

Ορισμός μελών για την συγκρότηση διοικητικού συμβουλίου του νομικού προσώπου με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Παιονίας».

Ορισμός μελών για την συγκρότηση διοικητικού συμβουλίου του νομικού προσώπου με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Παιονίας».

Αίτημα για οικονομική ενίσχυση ΔΕΥΑ Παιονίας σύμφωνα με την Π.Ν.Π. ΦΕΚ Α΄75 /30-03-2020.

Έγκριση στρατηγικού σχεδίου περιόδου 2019-2023 Δήμου Παιονίας.

Παραχώρηση της χρήσης του «Κολυμβητηρίου-Αναψυκτηρίου» Ευρωπού στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Παιονίας, λόγω λήξης της χρονικής διάρκειας παραχώρησης (31/08/2019).

Έλεγχος της υλοποίησης του προϋπολογισμού Δήμου Παιονίας, οικ. Έτους 2020 και υποβολή έκθεσης Α΄ τριμήνου.

Δωρεάν παραχώρηση (κυριότητας) ενός απορριμματοφόρου ανακύκλωσης στον Δήμο Σπετσών.

Καθορισμός δικαιούχων για καταβολή αποζημίωσης συμμετοχής σε συνεδριάσεις στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «ΝΠΔΔ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Δήμου Παιονίας ».

Καθορισμός ύψους τροφείων (μηνιαίας οικ. Εισφοράς) & των κριτηρίων επιβολής τους στους Παιδικούς Σταθμούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Ν.Π.Δ.Δ. «Υγείας Πρόνοιας Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης Δήμου Παιονίας».

Αποδοχή της ένταξης και της χρηματοδότησης της πράξης: «ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΣΤΑΝΟΥ, ΚΡΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2019 -2021» (κωδικός ΟΠΣΑΑ 0011424857)».

Αποδοχή της ένταξης και της χρηματοδότησης της πράξης: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ» (κωδικός ΟΠΣΑΑ 0011424659)».

Αποδοχή της ένταξης και της χρηματοδότησης της πράξης: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ (1) ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΣ (1)ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΙΟΝΙΑΣ» (κωδικός ΟΠΣΑΑ 0011424840)».

Αποδοχή της ένταξης και της χρηματοδότησης της πράξης: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΟΥ» (κωδικός ΟΠΣΑΑ 0011423645)».

Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Παιονίας στο υποβολή έργο με τίτλο «Introducing Gastro-Tourism as a new Destination Brand in the CB area” και ακρωνύμιο “Gastro Tour” στα πλαίσια του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας INTERREG IPA «Ελλάδα – Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας 2014-2020».

Παραχώρηση χρήσης αιθουσών Δημοτικού σχολείου Βαφιοχωρίου στον πολιτιστικό σύλλογο Βαφιοχωρίου «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ».

Μετεγκατάσταση μετεωρολογικού σταθμού στον αύλιο χώρο παλαιού δημοτ. Σχολείου Κοινότητας Ευρωπού.

Μεταβίβαση άδειας επαγγελματία πωλητή υπαίθριου εμπορίου λαϊκών αγορών.

Οικονομική ενίσχυση αδύναμων δημοτών.

Ενοικίαση αποθηκευτικού χώρου για την Δ.Ε. Ευρωπού.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του κλιμακίου της ΝΔ στην λαϊκή του Κιλκίς