Κοινωνία

«Πλημμύρισε» από αγάπη και ανθρωπιά το θέατρο λόφου Αγίου Γεωργίου

Μία μουσική «μαγεία» έζησε το πλήθος των Κιλκισιωτών και επισκεπτών, που γέμισε το θέατρο λόφου Αγ.Γεωργίου του Κιλκίς το βράδυ της Κυριακής 13-9-15, από την καταπληκτική συναυλία που πρόσφεραν ο συντοπίτης μας Δημήτρης Μπάσης με την Ραλλία Χρηστίδου και το συγκρότημά τους, για τρεις και πλέον ώρες σε μια υποδειγματική εκδήλωση αγάπης, ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης.
ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
Στην εκδήλωση παρέστησαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αντώνης Αυγερινός και ο αντιδήμαρχος πολιτισμού του δήμου Κιλκίς Δημήτρης Τσαντάκης. Πριν την συναυλία άναψε στην ορχήστρα του θεάτρου βωμός της “φλόγας αγάπης” της 13ης λαμπαδηδρομίας που συνδιοργανώνουν η πανελλήνια ομοσπονδία συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) και το υπουργείο υγείας. Την φλόγα παρέδωσε στην πρόεδρο του ΕΕΣ Κιλκίς Αικατερίνη Φραγγίδου το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Π.Ο.Σ.Ε.Α και μέλος του Δ.Σ. του ΕΕΣ Κιλκίς Θεολόγος Ζώτος.
ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
«Πλημμύρισε» για μια ακόμα φορά από αγάπη κι ανθρωπιά το θέατρο λόφου Αγίου Γεωργίου.
• Από τον Δημήτρη Μπάση και την Ραλλία Χρηστίδου, αφού δέχτηκαν να τραγουδήσουν με το συγκρότημά τους χωρίς καμμιά χρηματική αμοιβή.

• Απ΄ τους απλούς ανθρώπους που το γέμισαν και οι οποίοι με τα είδη τροφίμων και απορρυπαντικών προσέφεραν σημαντική «ανάσα» στις αποθήκες του ΕΕΣ Κιλκίς, για να ανακουφιστούν οι συνάνθρωποί μας που έχουν μεγάλη ανάγκη.

• Απ΄ τους εθελοντες του ΕΕΣ Κιλκίς, που άοκνα και για πολλές ημέρες βοήθησαν στη συγκέντρωση και τακτοποίηση όλου αυτού του υλικού και κατά τη διάρκεια της συναυλίας με την ευγένεια, την προθυμία και το χαμόγελό τους έκαναν ακόμα πιο απολαυστική την όλη εκδήλωση.
• Απ΄ τους χορηγούς:
 Πέτρο Παπαιορδάνου – Λογιστικό γραφείο
 Στέφανο Λαΐδη –Αθλητικά είδη Step
 Φραγγίδη Γεώργιο – Γυναικολόγο
 ΒΙ.ΠΕ. (Βιομηχανική Κιλκίς) στο Σταυροχώρι
 Kleemann
 Ιωάννη Σαμολαδά –Μύλοι
 «Τζεράνι» – Ανθοπωλείο/είδη δώρων
 «Ονειροπαγίδα» – Ανθοπωλείο είδη δώρων
 Κωνσταντίνο Παπακώστα – Πιστοποιήσεις Nova
 Αμαλία Διαλλινά – Μπουκέτο μπαλόνια
 Δήμο Κιλκίς
 Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ)
 Νικόλαο Σπυρλιάδη –Πολιτικό μηχανικό
 Εργαστήρι ψηφιακής φωτογραφίας Κιλκίς
 Φώτο – Τέχνις
 Κολιό
 Όλγα Λαμπριανίδου – Μηχανικός
 Falcon security
 Αθλητικό σύλλογο Αστέρα Μεγάλης Βρύσης.
οι οποίοι σε εποχή οικονομικής δυσπραγίας πρόσφεραν χρήματα και τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, για να συνδράμουν στη διοργάνωση της συναυλίας.

« Όλους αυτούς θερμά του ευχαριστούμε και σε πείσμα των καιρών δηλώνουμε, ότι θα παραμείνουμε αρωγοί στις αντίξοες συνθήκες που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποί μας, διότι τελικώς υπάρχουν άνθρωποι και όσο υπάρχουν άνθρωποι μπορούμε να νικήσουμε την κρίση», τονίζεται σε ανακοίνωση του ΕΕΣ Κιλκίς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα