Οικονομία

Συνάντηση μελών του Επιμελητηρίου Κιλκίς με τον πρόεδρο του Πειραιά Ι.Βουτσινά

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Επιμελητήριο Κιλκίς παρουσία του προέδρου και μελών του διοικητικού συμβουλίου του φορέα καθώς και του Οικονομικού Επόπτη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά Ιωάννη Βουτσινά.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να γίνει ξεκάθαρο σε όλα τα αιρετά μέλη και στελέχη του φορέα, η σημαντικότητα και αξία του ορθού μητρώου καθώς και των ενήμερων στοιχείων επικοινωνίας, ώστε να επιτευχθεί η αύξηση εισπραξιμότητας της δημόσιας υπηρεσίας του ΓΕΜΗ και να ενημερωθούν τα μέλη για το νέο νομοθετικό πλαίσιο που θεσπίστηκε με το Ν. 4919/2022, καθώς και η βέλτιστη και αποδοτική λειτουργία των μητρώων του Επιμελητηρίου και των υπηρεσιών Γ.Ε.ΜΗ.

Με την προώθηση των ανταποδοτικών υπηρεσιών προς τα μέλη / επιχειρήσεις επιτυγχάνεται και η θεμελίωση δυνατότητας λήψης των προαιρετικών συνδρομών από τα μέλη / επιχειρήσεις του φορέα και κατά συνέπεια η αποφυγή βεβαιώσεων προς αυτά, αλλά και η δημιουργία υποδομής προώθησης παροχής υπηρεσιών, συμβουλευτικών υπηρεσιών και χρηματοδοτικών εργαλείων προς τις επιχειρήσεις του νομού μας που τόσο ανάγκη έχουν την δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Το διοικητικό συμβούλιο του φορέα και ιδιαίτερα ο πρόεδρος Χρήστος Χατζημλάδης, ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Βουτσινά για την ενημέρωση που παρείχε στα μέλη και στα στελέχη του Επιμελητηρίου, με σκοπό την διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του.

Περισσότερα

Η METRO τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο «Αγκαλιάζοντας την Ισότητα»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η METRO προχώρησε στη διοργάνωση ενός εκπαιδευτικού σεμιναρίου με τίτλο: «Αγκαλιάζοντας την Ισότητα», […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη – ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στο Κιλκίς

Προβληματισμοί

Απόγευμα ενός Σαββάτου, προτελευταία αγωνιστική ημέρα κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της ανώτερης κατηγορίας ΕΠΣ Κιλκίς. Η ουραγός της κατάταξης αντιμετωπίζει […]