Πολιτική

Συνάντηση Γ.Φραγγίδη με την Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Κιλκίς

Το Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022, ο βουλευτής Γιώργος Φραγγίδης συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Τχη (ΠΖ) Νικόλαο Ζησόπουλο, τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα, Υπλγό (ΠΒ) Αριστείδη Τσάτσαρη και τον Ταμία Αλχία (ΠΖ) Ιωάννη Σφήνα.

Ενόψει της επικείμενης κατάθεσης νομοσχεδίου αρμοδιότητας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που έχουν αναδειχθεί από την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, καθώς και από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΜΕΝΣ.

Ο κ.Φραγγίδης από την πλευράς του δεσμεύτηκε για συνέχεια των κοινοβουλευτικών ενεργειών που έχει προβεί έως σήμερα προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και την στενή παρακολούθηση των θεμάτων που αφορούν την ΠΟΜΕΝΣ και ιδιαίτερα την Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ. Επίσης επανέλαβε ότι θα βρεθεί δίπλα τους στα δίκαιά αιτήματα του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων στο επικείμενο νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ.

Περισσότερα

Γ.Φραγγίδης: «Η έλλειψη σε αναισθησιολόγους «παραλύει» το νοσοκομείο Παπανικολάου και ειδικότερα την Καρδιοθωρακοχειρουργική»

Ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη κατέθεσαν σήμερα ο βουλευτής Κιλκίς και υπεύθυνος ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος […]

Δείτε ακόμα