Γενικά

Συνάντηση εργασίας του αντιπεριφερειάρχη Α.Βεργίδη με τον πρόεδρο της Γουμένισσας

Σειρά έργων και παρεμβάσεων που αφορούν στην αναπτυξιακή προοπτική της Γουμένισσας συζητήθηκαν, κατά τη διάρκεια της συνάντησης εργασίας που είχε σήμερα, Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021, ο αντιπεριφερειάρχης περιφερειακής ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Γουμένισσας, Αστέριο Τάτση.

Ο αντιπεριφερειάρχης υπογράμμισε πως «είναι απαραίτητο να υπάρξει ιεράρχηση των αναγκών προκειμένου θέματα καίριας σημασίας για τις τοπικές κοινωνίες να δρομολογούνται και να τίθενται σε τροχιά υλοποίησης».

Επισήμανε δε, πως η περιφερειακή ενότητα Κιλκίς με σειρά στοχευμένων παρεμβάσεων και έργων έδωσε και συνεχίζει να δίνει λύσεις σε ιδιαίτερα, επείγοντα και σημαντικά θέματα που αφορούν – μεταξύ άλλων- στην ευημερία, την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη.

Ο κ. Βεργίδης σημείωσε πως η συνδρομή των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων στην κατεύθυνση επίλυσης καίριων ζητημάτων της περιοχής είναι πολύτιμη και πρόσθεσε πως, το σύνολο του δυναμικού της Π.Ε. Κιλκίς είναι δίπλα στους πολίτες.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γουμένισσας ενημέρωσε τον αντιπεριφερειάρχη για ζητήματα που αφορούν κυρίως σε παρεμβάσεις και έργα βελτίωσης, συντήρησης και αναβάθμισης του οδικού δικτύου με στόχο τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας, έργα ύδρευσης και βέλτιστης αξιοποίησης του υδροφόρου ορίζοντα , παρεμβάσεις καθαρισμού ρεμάτων, καθώς και προτάσεις που στο επίκεντρό τους έχουν την ανάδειξη του πολιτιστικού, τουριστικού και περιπατητικού “ανάγλυφου” της Γουμένισσας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]