Γενικά

Συνάντηση του αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου Γουμένισσας Η.Ζάχαρη με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων Παιονίας

Mέσα σε ένα εξαιρετικά ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 12.02.20 συνάντηση, μεταξύ του αναπληρωτή διοικητή του γενικού νοσοκομείου – κέντρου υγείας Γουμένισσας Ηλία Ζάχαρη και των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων του δήμου Παιονίας, Κύρου Καλαβάζη κοινότητας Αξιούπολης, Ευάγγελου Γεωργίου κοινότητας Γοργόπης, Δημητρίου Μπακάλη κοινότητας Γρίβας, Αλεξάνδρας Πάντη κοινότητας Καστανερής, Βασίλειου Ραμπιάδη κοινότητας Ρυζίων, Λεωνίδα Τραϊανού κοινότητας Στάθη, Πέτρου Αριαντζή κοινότητας Τούμπας, Κωνσταντίνου Παυλίδη κοινότητας Φιλυριάς, Τραϊανού Κιτσούκη κοινότητας Πολυπέτρου και της Θεοδώρας Κεχαγιά τοπικής συμβούλου κοινότητας Αγίου Πέτρου.

Στην συνάντηση συμμετείχε και η εντεταλμένη σύμβουλος του δήμου για θέματα δημόσιας υγείας Μαρία Παλάνη.

Επίκεντρο της συζήτησης που ακολούθησε αποτέλεσαν τα περιφερειακά ιατρεία αρμοδιότητας του νοσοκομείου. Αναλύθηκαν θέματα αναφορικά με την λειτουργία τους, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τις ανάγκες που υπάρχουν αλλά και ο ελλιπής εξοπλισμός τους.

Προταθήκαν από όλες τις πλευρές τρόποι βελτίωσης των συνθηκών λειτουργίας τους, της αντιμετώπισης την καθημερινών αναγκών τους, της εξασφάλισης ικανοποιητικότερης πρωτοβάθμιας φροντίδας των υπηρεσιών υγείας όπως επίσης και του περαιτέρω εξοπλισμού τους στο μέτρο που αυτό είναι εφικτό, προς όφελος των κατοίκων της περιοχής.

Ο αναπληρωτής διοικητής τους ενημέρωσε ότι, για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας, χορηγήθηκαν προστατευτικές μάσκες και γάντια σε όλα τα ιατρεία.

Δεσμεύτηκε δε αφ’ ενός για την εύρυθμη λειτουργία τους σε συνάρτηση με το νοσοκομείο και αφ΄ ετέρου για την πραγματοποίηση και άλλων συναντήσεων τόσο με τους ίδιους όσο και με τους προέδρους των άλλων οικισμών που δεν συμμετείχαν σε αυτή την συνάντηση αλλά και με τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Σιωνίδη προς επίλυση των προβλημάτων που προαναφέρθηκαν.

O αναπληρωτής διοικητής δήλωσε πολύ χαρούμενος με ανθρώπους οι οποίοι τιμούν την εμπιστοσύνη των συνδημοτών τους και θέλουν το καλύτερο για τον τόπο τους. Έτσι θα έχουμε με κοινή στόχευση τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Αποχωρώντας οι πρόεδροι τον ευχαρίστησαν για την πρόσκληση, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πορεία της συζήτησης και δεν παρέλειψαν να τονίσουν ότι για πρώτη φορά στα χρονικά του νοσοκομείου γίνεται μία τέτοια συνάντηση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]