Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

To υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα

Έληξε την Τρίτη 20.10.15 η σύμβαση καθαριότητας, που έχει υπογραφεί μεταξύ ιδιώτη και του ελληνικού Δημοσίου γιά το έργο στον χώρο ολιγόωρης αναμονής προσφύγων στα σύνορα με τα Σκόπια.

Και, δυστυχώς, έως το μεσημέρι της Τετάρτης 21.10.15, παρά τις σχετικές δεσμεύσεις προς την δημοτική αρχή του δήμου Παιονίας, το θέμα της ανανέωσής της δεν είχε διευθετηθεί, όπως μας ενημέρωσαν ο δήμαρχος και αντιδήμαρχος καθαριότητας κκ Γκουντενούδης και Μεμετζής αντιστοίχως.

Και το αναφέρουμε αυτό, διότι το ζήτημα της καθαριότητας και της υγιεινής, που συνδέεται με αυτό, είναι ουσιαστικώς με βάση τις καλές συνθήκες, που έχουν διαμορφωθεί στην επίμαχη περιοχή, το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα γιά την εύρυθμη λειτουργία του καταυλισμού.

Ας ελπίσουμε ότι αύριο θα ξημερώσει μία πιό …«καθαρή» ημέρα!

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του βουλευτή ΠΑΣΟΚ νομού Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων

Εφημερίδα… «αστέρων»

Το τελευταίο διάστημα η Θεσσαλονίκη λειτουργεί… σαν μαγνήτης, ως περιοχή ιδανική για γυρίσματα ταινιών παραγωγών του Χόλλυγουντ. Έτσι, συχνά πλέον […]

«Τραβάς με, τραβώ σε»

Και… προσωπικό εικονολήπτη, που τον «τραβά» στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς απέκτησε… ο «συλλογικός» Κώστας Τσαουσίδης! Κάποιες στιγμές, πάντως, […]

Δείτε ακόμα