Αθλητισμός

Συμπληρωματικές εκλογές στην ΕΠΣΚ, και “στο βάθος” …Βασίλης Χατζηαποστόλου!

Την παραίτησή τους από τα αξιώματά τους υπέβαλαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς Χαράλαμπος Δαμιανίδης και ο σύμβουλος Κωνσταντίνος Παπακώστας, επικαλούμενοι προσωπικούς λόγους.

Ωστόσο, σύμφωνα με γνώστες των τεκταινομένων στην ΕΠΣΚ, πίσω από το “προπέτασμα” των “προσωπικών λόγων” βρίσκεται η …από καιρό δρομολογηθείσα επάνοδος του Βασίλη Χατζηαποστόλου στην προεδρεία της ένωσης, και η παραίτηση των δύο απλώς ενεργοποιεί την διαδικασία.

Είναι, άλλωστε, τοις πάσι γνωστόν, ότι ο μακροβιότερος πρόεδρος στην εξηντάχρονη ιστορία της ΕΠΚ είχε θέσει ως σκοπό την επάνοδό του στο προεδρικό αξίωμα, από την στιγμή που θα αθωωνόταν γιά την υπόθεση της ανάθεσης τηλεοπτικών δικαιωμάτων, γιά την οποία είχε κατηγορηθεί και παραπεμφθεί σε δίκη, με επακόλουθο την υποχρεωτική παραίτησή του από την προεδρεία.

Και η αθώωσή του ήταν ο λόγος της αναφοράς του σε πανηγυρική δικαίωση, “με μία σημαντική απόφαση της Δικαιοσύνης, η οποία με παραδίδει “καθαρό” στην τοπική κοινωνία”, όπως είχε τονίσει ο ίδιος σε δηλώσεις του στο δημοσιογραφικό συγκρότημα του “Μαχητή”, καθώς με την ανωτέρω απόφαση ανέκτησε αυτομάτως το δικαίωμα του συνεταιρίζεσθαι, εν προκειμένω στην ΕΠΣΚ.

Από την άλλη, η παραίτηση των κκ Δαμιανίδη και Παπακώστα δεν “έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία”, καθώς και οι δύο θεωρούνται “άνθρωποι του προέδρου”, με την κίνησή τους αυτή να διευκολύνει την διαδικασία επανόδου του κ.Χατζηαποστόλου στην προεδρεία της ΕΠΣΚ.

Όσο γιά το δεύτερο κενό, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι γι’ αυτήν την θέση προορίζεται ο καταγόμενος μεν από την ίδια με τον κ.Παπακώστα ευρύτερη περιοχή, πλην όμως πρόσωπο κοινής αποδοχής Αθανάσιος (Θάνος) Φαμπρίκης.

Οι αρχαιρεσίες γιά την αναπλήρωση των δύο κενών, που προέκυψαν στο διοικητικό συμβούλιο, θα διενεργηθούν την Δευτέρα 24.8.20, στο συνεδριακό κέντρο Κιλκίς, με ώρα έναρξης 8 το βράδυ. Θα προηγηθεί η προγραμματισμένη τακτική γενική συνέλευση, με ώρα έναρξης 7 το βράδυ.

Στα θέματα ημερήσιας διάταξης συμπεριλαμβάνονται η διαμόρφωση των κατηγοριών γιά την νέα αγωνιστική περίοδο και η κλήρωση των αγώνων του πρώτου γύρου του κυπέλλου.

Τέλος, όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις συμπληρωματικές εκλογές ως υποψήφιοι, βάσει της σχετικής προκηρύξεως, πρέπει να υποβάλουν την προβλεπόμενη αίτηση έως την 1 μετά το μεσημέρι της Τρίτης 18.8.20.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]