Εκπαίδευση

Συμπληρωματικές εγγραφές στο 2ο πειραματικό ΓΕΛ Κιλκίς

Το επιστημονικό εποπτικό συμβούλιο (ΕΠ.Ε.Σ) του 2ου πειραματικού γενικού λυκείου Κιλκίς προκηρύσσει συμπληρωματικές εγγραφές μαθητών στις κενές εναπομένουσες θέσεις του σχολείου.

Οι κενές θέσεις των μαθητών είναι:

Α λυκείου: 35

Β λυκείου: 20

Γ λυκείου: 20

Το ωρολόγιο πρόγραμμα και το πρόγραμμα μαθημάτων του πειραματικού γενικού λυκείου είναι ίδιο με αυτό των γενικών λυκείων.

Δικαίωμα αίτησης έχουν όλοι οι μαθητές και μαθήτριες του νομού Κιλκίς, ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής τους.

Οι γονείς και οι κηδεμόνες των ενδιαφερομένων μαθητών και μαθητριών γιά το σχολικό έτος 2022-23 δύνανται να καταθέσουν αίτηση γιά την εισαγωγή στο 2ο πειραματικό γενικό λύκειο Κιλκίς έως τις 11 το πρωί της Παρασκευής 9.9.22, στην σχολική μονάδα του 2ου πειραματικού γενικού λυκείου Κιλκίς.

Η πλήρωση των κενών θέσεων τόσο στην εισαγωγική τάξη της α’ λυκείου όσο και στις λοιπές τάξεις του πειραματικού λυκείου, θα καλυφθεί με κλήρωση, εφ’ όσον ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό των κενών θέσεων.

Σε αυτή την περίπτωση η κλήρωση θα διενεργηθεί στο 2ο πειραματικό γενικό λύκειο, στις 11.30 το πρωί της Παρασκευής 9.9.22.

Την κλήρωση θα διενεργήσουν οι διευθυντές των πειραματικών σχολείων, παρουσία του προέδρου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του λυκείου και των εκπαιδευτικών.
Την διαδικασία μπορούν να την παρακολουθήσουν και οι γονείς.

Αν ο αριθμός των υποψηφίων μαθητών είναι ίσος ή μικρότερος από τον αριθμό των κενών θέσεων, το οικείο ΕΠ.Ε.Σ. αποφασίζει την εισαγωγή όλων ανεξαιρέτως των υποψηφίων, χωρίς διενέργεια κλήρωσης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γιά τέταρτη συνεχή χρονιά στην τελική φάση («φάιναλ έιτ») η χειροσφαιρική ομάδα εφήβων Αλέξανδρου Αξιούπολης

Νέο «κρίκο» στην μακρά «αλυσίδα» επιτυχιών και διακρίσεων του κιλκισιώτικου χειροσφαίρου πρόσθεσε η ομάδα εφήβων του Αλέξανδρου Αξιούπολης, καταλαμβάνοντας την […]