Αθλητισμός

Συμμετοχή του Συνδέσμου Δρομέων Υγείας Κιλκίς σε Επτάλοφο και Όλυμπο

Δυναμικό παρών έδωσε την Κυριακή 4 Ιουνίου ο Σ.Δ.Υ.Κιλκίς στον αγώνα «Απάν σο ρακανόπον» που διοργανώθηκε για 6η χρονιά από τον πολιτιστικό σύλλογο «Ακρίτες Επταλόφου» στα πλαίσια των εκδηλώσεων μνήμης για την σφαγή των 353.000 Ελλήνων του Πόντου.

Στα 17 χιλιόμετρα Θοδωρής Φαχουρίδης πήρε την δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη, ενώ η Ευφροσύνη Ζαμπέλη τερμάτισε τρίτη στην κατηγορία των γυναικών. Στα 5 χιλιόμετρα την πρώτη θέση στις γυναίκες πήρε η Ρεβέκα Κομήτη.
ΣΔΙΚ ΖΑΜΠΕΛΛΗ ΚΟΛΕΣΙΩΤΗΣ ΤΡΙΑΡΙΔΗΣ
Συμμετείχαν πολλοί και φυσικά όλοι τους, δεν έχασαν την ευκαιρία να απολαύσουν την φύση, τη θέα και την καλή παρέα:
Κώστας Παχνής, Στέλιος Δελόγλου,Σολομών Αμανατίδης, Σταύρος Αλεξογλου,Γιώργος Χνιτίδης,Λάζαρος Σαρηγιαννίδης, Γιάννης Μακρυσόπουλος,Νίκος Αναστασιάδης,Ακης Μιχαηλίδης, Χρήστος Ζαφειρόπουλος,Ελένη Καρτσώνη,Μιχάλης Τσιτσόλκος,Παναγιώτης Τριαρίδης, Λούκας Παναγιωτίδης,Αλέξανδρος Μωυσίδης,Δημήτρης Δαλακούρας.

Στον Όλυμπο διοργανώθηκε ο 2ος αγώνας NORTH OLYMPUS TRAIL VRONTOU 2017, 20 χιλιομέτρων.

Για πολλούς ένας νέος απαιτητικός αγώνας βουνού, ίσως ένας από τους δυσκολότερους ημιμαραθωνιούς στην χώρα μας. Η ομορφιά όμως του «βουνού των θεών» που όλοι αγαπάμε, σε κάνει να ξεχάσεις κάθε δυσκολία.
ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
Μεγάλη επιτυχία για τον Κιλκισιώτη αθλητή Άγγελο Αμανατίδη, που κατέκτησε την δεύτερη θέση στην γενική κατάταξη. Συμμετείχαν επίσης και οι Γιάννης Γάγος,Γιώργος Σιώτης και Λιάκος Διονύσης.

Συγχαρητήρια σε όλους και καλή αποκατάσταση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα