Οικονομία

Συμμετοχή της Φάρμα Κουκάκη στην διεθνή έκθεση Food Expo 2019

Για ακόμη μια χρονιά, η Φάρμα Κουκάκη συμμετείχε στην μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών της νοτιοανατολικής Ευρώπης, FOODEXPO, με μια παρουσία που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η FOODEXPO 2019 διεξήχθη για έκτη συνεχόμενη χρονιά, από 16 εώς 18 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Πραγματοποιήθηκε με την παρουσία χιλίων τριακοσίων εκθετών από την Ελλάδα και χώρες του εξωτερικού, ενώ φιλοξένησε πάνω από 70.000 επισκέπτες από την οργανωμένη λιανική, το χονδρεμπόριο, την μαζική εστίαση καθώς και πλήθος διεθνών αγοραστών και δημοσιογράφων.

Με μια καλαίσθητη παρουσία, το περίπτερο της Φάρμα Κουκάκη προσέλκυσε πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ωστόσο, η εξαιρετική ποιότητα και γεύση των αγνών γαλακτοκομικών προϊόντων που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν, ήταν εκείνη που τους έκανε να παραμείνουν στο περίπτερο και να ενημερωθούν για την συνεχή εξέλιξη και την καινοτομία που συνοδεύουν το όνομα της οικογενειακής επιχείρησης από τους Κάτω Αποστόλους του Κιλκίς.

Από την μεγάλη και πλούσια γκάμα προϊόντων της Φάρμα Κουκάκη, την παράσταση έκλεψαν τα σοκολατούχα γάλατα chocofull & chocolight, το κεφίρ με στέβια και συνδυασμό κόκκινων φρούτων, το ρυζόγαλο και η κρέμα βανίλια, προϊόντα που έχουν βραβευτεί στον διαγωνισμό του κορυφαίου Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης & Ποιότητας (iTQi) και αποτελούν την πρώτη επιλογή για τους καταναλωτές της Θεσσαλονίκης κατέχοντας ηγετικά μερίδια αγοράς.

Οι ξένοι αγοραστές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το στραγγιστό γιαούρτι, επίσης βραβευμένο με την ανώτατη διάκριση από την iTQi (3 χρυσά αστέρια), και έσπευσαν να συνάψουν συμφωνίες για εμπορική συνεργασία.

Τα στελέχη της Φάρμα Κουκάκη ανανέωσαν το ραντεβού τους με συνεργάτες και δυνητικούς πελάτες για τις επόμενες εκθέσεις. Έως τότε συνεχίζουμε βασισμένοι στο όραμα μας, να καθιερωθούμε στη συνείδηση των καταναλωτών ως ο πιο ποιοτικός παραγωγός γαλακτοκομικών προϊόντων, εμπλουτίζοντας καθημερινά το Ελληνικό τραπέζι με απολύτως υγιεινά και απολαυστικά προϊόντα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]