Πολιτική

Συγκέντρωση ένστολων στην Θεσσαλονίκη εν όψει ΔΕΘ

Ένστολη πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Σεπτέμβρη 2017 στις 6 μ.μ. στο άγαλμα του Ε.Βενιζέλου (Πλ. Δικαστηρίων) στη Θεσσαλονίκη.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς καλεί όλους τους συναδέλφους τους να συμμετέχουν ώστε να μεταφέρουν αγωνιστικό μήνυμα ενάντια στα μνημόνια της εξαθλίωσης, της καταστροφής, της υποβάθμισης και της εξαχρείωσης του κοινωνικού ιστού του κράτους, με απρόβλεπτες συνέπειες για όλους τους πολίτες και το χειρότερο όλων την μελλοντική αβεβαιότητα ενός ολόκληρου Έθνους.

Η παρουσία όλων θεωρείται επιβεβλημένη ώστε να μεταφέρουν βροντερό μήνυμα από όλη την Ελλάδα στον πρωθυπουργό, ενόψει των εξαγγελιών του στην 82η Διεθνή Έκθεση.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς θα συμμετέχει στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας με μισθωμένο λεωφορείο, όπου θα ξεκινήσει στις 4.30μ.μ. από τo Α.Τ. Παιονίας και στις 5μ.μ. από την Δ.Α. Κιλκίς.

-Για συμμετοχές ( τηλ. προέδρου 6977075728).

Περισσότερα

Αποχώρησε από το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς η παράταξη του Θ.Βαφειάδη – Δεν εξελέγη «Συμπαραστάτης του δημότη»

Ανεπιτυχής αποδείχτηκε η εκλογή «Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης» στο δημοτικό συμβούλιο του Κιλκίς ως τελευταίο θέμα που πραγματοποιήθηκε […]

Δείτε ακόμα