Πολιτική

«Συμμετέχω»: Συνέχιση της επιχορήγησης φορητών υπολογιστών και τάμπλετ

Από τη δημοτική παράταξη του Κιλκίς, «Συμμετέχω», εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με πρόταση που κατατέθηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς:

“Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιηθηκε στις 24.11.20, μέσω τηλεδιάσκεψης, και έπειτα από πρόταση της παράταξης “ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ”, τελικά ψηφίστηκε η συνέχιση της επιχορήγησης φορητών υπολογιστών και τάμπλετ, από το δήμο Κιλκίς προς τα σχολεία, προκειμένου να διανεμηθούν σε κάθε οικογένεια που έχει ανάγκη, προκειμένου να μην μείνει καμία μαθήτρια και κανένας μαθητής στην άκρη.

Την πρόταση εισηγήθηκαν και υποστήριξαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης μας, Δημήτριος Αγαθόπουλος, Λένα Αναστασιάδου και Αλέξανδρος Σεϊτανιώτης.

Ειδικά τώρα που το απαιτούν οι συνθήκες, ειδικά τώρα που οι οικονομικές ανάγκες όλων μας διογκώνονται συνεχώς, ειδικά τώρα που πολλοί γονείς αναγκάζονται να εργάζονται με τηλεργασία, τα μέσα αυτά είναι αναγκαία για κάθε οικογένεια, για κάθε παιδί, ώστε να μην χάσει την επαφή με την εκπαίδευση, με το σχολείο και τους φίλους του.

Επιπλέον η παράταξή μας πρότεινε την παροχή σύνδεσης ίντερνετ στα τοπικά δημοτικά καταστήματα των δημοτικών κοινοτήτων, προκειμένου να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν όλα τα παιδιά και στο πιο απομακρυσμένο χωριό.

Ταυτόχρονα, η πρόταση αυτή θα εξυπηρετήσει και τα κατά τόπους κοινοτικά ιατρεία, στα οποία, οι γιατροί δεν μπορούν να προχωρήσουν στις απαιτούμενες συνταγογραφήσεις λόγω έλλειψης παροχής ίντερνετ”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα