Κοινωνία

Ο σύλλογος ΧΩΜΑ Κιλκίς τίμησε τον Ρίτη Φούρναρη

Τον παλαίμαχο παράγοντα του μηχανοκίνητου αθλητισμού Μαργαρίτη Φούρναρη, κατ΄επανάληψιν θητεύσαντα στην προεδρεία και σε άλλα αξιώματα της πάλαι ποτέ Λέσχης Αυτοκινήτου Κιλκίς, τίμησε ο σύλλογος χωμάτινου μηχανοκίνητου αθλητισμού (ΧΩΜΑ) Κιλκίς, για τις πολλαπλές υπηρεσίες του και την πολύπλευρη προσφορά του σ΄αυτόν τον χώρο.

Επίσης, ο σύλλογος ΧΩΜΑ τίμησε τα δύο στελέχη του Ευάγγελο Παπατριανταφύλλου και Αλέξανδρο Αβραμίδη για τις σημαντικές περιφερειακές και πανελλήνιες αγωνιστικές διακρίσεις τους κατά το 2023.

Οι απονομές των σχετικών επάθλων πραγματοποιήθηκαν σε εορταστική και συγκινησιακώς φορτισμένη ατμόσφαιρα κατά την διάρκεια της εκδήλωσης κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου, το Σάββατο 3.2.24, στο πολιτιστικό κέντρο (πρώην δημοτικό σχολείο) Αργυρούπολης.

Προλόγισε ο πρόεδρος του συλλόγου Τάσος Αβραμίδης, ενώ ακολούθως ο πρωτοπρεσβύτερος π.Πολύκαρπος Κοντοζίδης ευλόγησε την πίτα, την οποία έκοψε ο κ.Αβραμίδης.

Το τυχερό «φλουρί» βρέθηκε στο κομμάτι του αντιπροέδρου και αγωνιστικού στελέχους του συλλόγου ΧΩΜΑ Αθανασίου Τσαουσίδη.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο κιλκισιώτης εκπρόσωπος του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης Χρήστος Τσαλικίδης, ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Μπαλάσκας, ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης, γνωστός για την στενή σχέση του με τον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς Κώστας Τσαουσίδης και ο καταξιωμένος επιχειρηματίας Θανάσης Κουκάκης, εκ των υποστηρικτών και του χώρου και γενικώς κάθε αξιόλογης δραστηριότητας οποιουδήποτε χώρου ή φορέα αυτού του τόπου, ενώ προσήλθαν πολλά μέλη και φίλοι του συλλόγου και εκπρόσωποι φορέων.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εντελώς αναμενόμενο

Τον Γιώργο Γεωργαντά βράβευσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς την περασμένη Κυριακή κατά την διάρκεια του ετήσιου χορού του, στο  «Κτήμα των Ευχών». […]

Ο δήμος Κιλκίς σε ρόλο… Πόντιου Πιλάτου διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες περιοχής Ηρώου

Νέα “επεισόδια” προστίθενται στο “σήριαλ” της αυθαίρετης διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες στην περιοχή του λόφου του Ηρώου, […]