Αθλητισμός

Εξαιρετική εμφάνιση του συλλόγου δρομέων υγείας Κιλκίς στους αγώνες ορεινού δρόμου του Ολύμπου

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν τα στελέχη του συλλόγου δρομέων υγείας Κιλκίς, που έλαβαν μέρος στις δύο πολύ σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις ορεινού δρόμου του Ολύμπου.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«Στο βουνό των Θεών, τον Όλυμπο, διεξήχθησαν τις δύο τελευταίες εβδομάδες δύο από τους σημαντικότερους αγώνες ορεινού δρόμου της χώρας μας με μεγάλη απήχηση τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, η μυθική διαδρομή του Ολύμπου και ο Μαραθώνιος του Ολύμπου.

Στον μυθικό δρόμο επί αποστάσεως εκατό χιλιομέτρων πραγματοποίησε από πλευράς συλλόγου έξοχη εμφάνιση.

O Αλέξανδρος Σαμαράς, ο οποίος, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, «πάλεψε» από την αρχή και τερμάτισε έβδομος στην γενική κατάταξη και πέμπτος μεταξύ των Ελλήνων με επίδοση 19.47.54. Με την εμφάνιση του αυτή έδειξε, ότι συγκαταλέγεται πλέον στους κορυφαίους αθλητές του χώρου!

Ο Κυριάκος Αβράμογλου δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα λόγω προβλημάτων, που αντιμετώπισε από νωρίς, και ετοιμάζεται πλέον για τα 160 χιλιόμετρα της Ροδόπης…

… Στον Μαραθώνιο του Ολύμπου έλαβαν μέρος με επιτυχία οι Αναστάσιος Δραγανίδης, Χρήστος Ιωαννίδης, Πέτρος Δαμκαλής και Παναγιώτης Κοτίδης.

Ο Παναγιώτης, ένας από τους πρωτεργάτες του ορεινού δρόμου στο Κιλκίς, έχει συμμετάσχει και έχει τερματίσει και τις 18 χρονιές που διεξάγεται ο αγώνας!».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα