Γενικά

Σύλληψη 33χρονου για φυτεία κάνναβης σε αγροτική περιοχή Θεσσαλονικης

Από αστυνομικούς του τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκης φυτεία κάνναβης με 60 δενδρύλλια.
Καλλιέργεια Κάνναβης ΤΑ Κιλκίς 3
Επίσης κατασχέθηκε αυτόματος μηχανισμός ποτίσματος και άλλα σχετικά εργαλεία για την καλλιέργεια της φυτείας.

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθεί στις 4.6.17 το μεσημέρι 33χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια φυτείας κάνναβης σε αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, διαπιστώθηκε ο 33χρονος να καλλιεργεί σε αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκης συνολικά 60 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1 μέτρου και 30 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επίσης στον χώρο της φυτείας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτόματος μηχανισμός ποτίσματος, λΚαλλιέργεια Κάνναβης ΤΑ Κιλκίς 2άστιχα ποτίσματος με σύστημα σταγονιδίων και διακλαδώσεις και ένα κλαδευτήρι.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 17 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα