Κοινωνία

Συγχαρητήριο μήνυμα Γ.Αναστασιάδη μετά την ανακοίνωση των βάσεων των πανελλαδικών εξετάσεων

Με την ανακοίνωση των βάσεων των πανελλαδικών εξετάσεων ολοκληρώνεται μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για τους αποφοίτους της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Νομού μας για την είσοδο τους στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας μας. Οι πολύχρονοι κόποι τους και η σκληρή δουλειά σήμερα ανταμείφθηκαν.

Θα ήθελα να συγχαρώ επίσης και όλους τους γονείς και εκπαιδευτικούς που συμπαραστάθηκαν και καθοδήγησαν με επιτυχία τους μαθητές μας.

Σε όσους μαθητές δεν κατάφεραν στην φετινή τους προσπάθεια να πετύχουν το στόχο τους θα ήθελα να τους παροτρύνω να μην εγκαταλείψουν τα όνειρα τους. Άλλωστε η ζωή θα τους δώσει πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες για επιτυχή πορεία. Οι φετινές πανελλήνιες ήταν μόνο η αρχή.

Με προσήλωση στο στόχο, υπομονή και επιμονή οι επιτυχίες δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Τέλος θα ήθελα να επισημάνω ότι οι νέες και οι νέοι του τόπου μας με τις προσπάθειες τους και τους αγώνες τους όχι μόνο μας κάνουν ιδιαίτερα υπερήφανους αλλά ταυτόχρονα μας δίνουν και τη δυνατότητα να ελπίζουμε ότι με αυτούς μπροστάρηδες ο τόπος μας θα έχει σίγουρα ένα καλύτερο μέλλον.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Καιρός να ενωθούμε»

Την μνήμη της γενοκτονίας εις βάρος του Ελληνισμού του Πόντου τίμησαν, με εκδήλωσή τους το Σάββατο 13.5.23, οι φίλοι του […]

Γίνεται… πιό συχνά;

Παιδαγωγικό συνέδριο στο Κιλκίς με… εκατόν εικοσιπέντε (125) συμμετοχές, εκ των οποίων οι εκατό (100) από… όλη την χώρα και […]