Κοινωνία

Συγχαρητήριο μήνυμα του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς προς τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές αποφοίτους του

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων τελείωσε η αγωνία για χιλιάδες μαθητές, μαθήτριες και τις οικογένειές τους. Μέσα από την καρδιά μας θέλουμε να συγχαρούμε την καθεμία και τον καθένα από τους 36 επιτυχόντες και επιτυχούσες του σχολείου μας για την επιτυχία της εισαγωγής τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση και την επιβράβευση των προσπαθειών τους ιδιαίτερα εφέτος που βιώσαμε πρωτόγνωρες συνθήκες εξαιτίας της πανδημίας. Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις σπουδές σας και στη νέα σελίδα που ανοίγεται στη ζωή σας!

Θέλουμε να συγχαρούμε όμως και τους γονείς σας που σας στήριξαν και σας βοήθησαν σε αυτό τον μεγάλο αγώνα καθώς επίσης και τους μαθητές και τις μαθήτριες που αγωνίστηκαν αλλά δεν είχαν τα αποτελέσματα που προσδοκούσαν αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά. Μην αποθαρρύνεστε από αυτή την εξέλιξη.

Η εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση δεν αποτελεί μονόδρομο για την επαγγελματική και για την προσωπική πορεία και επιτυχία. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες στο μέλλον για την επίτευξη των στόχων και των ονείρων σας.

Ευχόμαστε καλή πρόοδο σε όλους!

Σύλλογος Διδασκόντων 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς

Περισσότερα

Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστούν τους αδελφούς Πατράλη

Περίσσευμα ψυχής και αγάπης από τους αδελφούς Πατράλη στο Κάτω Θεοδωράκι. Για δεύτερη χρονιά φιλοξένησαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς στο […]

Δείτε ακόμα