Πολιτική

Συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου Κιλκίς

Συγκροτήθηκε με απόφαση του υπουργού υγείας Βασίλη Κικίλια, το νέο διοικητικό συμβούλιο του ενιαίου νοσοκομείου Κιλκίς η οποία δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ (τεύχος Υ.Ο.Ο.Δ.Δ./ 7.4.2020). Στη σχετική απόφαση αναφέρονται τα εξής:

ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου, με ΑΔΤ: ΑΕ 351563, πτυχιούχος της Σχολής Φυσικής Αγωγής του Ινστιτούτου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Βουκουρεστίου (Ρουμανία), κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διαχείριση και Αξιολόγηση Εκπαιδευτικών Μονάδων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Διοικητής στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ, ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΖΑΧΑΡΗΣ ΗΛΙΑΣ του Γρηγορίου, με ΑΔΤ: ΑΟ 207126, πτυχιούχος του τμήματος Γεωλογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Αναπληρωτής Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο ΚΙΛΚΙΣ, ως Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Κωνσταντίνου, με ΑΔΤ: ΑΝ 393369, Παιδίατρος, με αναπληρώτριά του την ΑΪΔΑΡΙΝΗ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ του Χρήστου, με ΑΔΤ: ΑΜ 432384, Δημοσιογράφο.

ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ του Κυριάκου, με ΑΔΤ: ΑΙ 381981, Δικηγόρος, με αναπληρώτριά της την ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ του Αθανασίου, με ΑΔΤ: ΑΙ 893325, Ελεύθερη Επαγγελματία.

ΤΑΤΣΙΟΥΔΗ ΣΟΦΙΑ του Γεωργίου, με ΑΔΤ: ΑΗ 856845, Κτηματομεσίτρια, με αναπληρωτή της τον ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του Ιωάννη, με ΑΔΤ: ΑΑ 402967, Ιδιωτικό Υπάλληλο.

ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΑΝΕΣΤΗΣ του Νικολάου, με ΑΔΤ: Χ 229090, Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας στο Γ.Ν. ΚΙΛΚΙΣ με αναπληρωτή του τον ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟ του Κωνσταντίνου, με ΑΔΤ: ΑΚ 882127, Πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου στο Γ.Ν. ΚΙΛΚΙΣ.

ΣΤΑΧΤΙΑΡΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ του Αναστασίου, με ΑΔΤ: ΑΖ 359865 Πρόεδρος της Διοικητικής – Οικονομικής Υπηρεσίας στο Γ.Ν. ΚΙΛΚΙΣ, με αναπληρώτριά της την ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Κωνσταντίνου, με ΑΔΤ: ΑΒ 720572, Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου.

Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου ορίζεται διετής.

Περισσότερα

Στην Κύπρο ο Γ.Γεωργαντάς ως εκπρόσωπος της Βουλής στις εκδηλώσεις της μαύρης επετείου εισβολής του Αττίλα

Στην Κύπρο, όπου εκπροσώπησε τη Βουλή ως επικεφαλής της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας βρέθηκε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Κιλκίς […]

Δείτε ακόμα

Βελτιωτικές αλλαγές

Μετά τις βελτιωτικές αλλαγές στο δημοτικό πάρκο – «Κήπος» του Κιλκίς για την καλύτερη αισθητική και λειτουργική εικόνα του χώρου […]

Και οι συμμαθητές παρόντες

Εκτός από θεσμικούς, πολιτιστικούς και θεσμικούς παράγοντες στην ημερίδα το παρόν στην παρουσίαση του μεταπτυχιακού για την τουριστική ανάπτυξη της […]