Πολιτική

Συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου Κιλκίς

Συγκροτήθηκε με απόφαση του υπουργού υγείας Βασίλη Κικίλια, το νέο διοικητικό συμβούλιο του ενιαίου νοσοκομείου Κιλκίς η οποία δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ (τεύχος Υ.Ο.Ο.Δ.Δ./ 7.4.2020). Στη σχετική απόφαση αναφέρονται τα εξής:

ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου, με ΑΔΤ: ΑΕ 351563, πτυχιούχος της Σχολής Φυσικής Αγωγής του Ινστιτούτου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Βουκουρεστίου (Ρουμανία), κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διαχείριση και Αξιολόγηση Εκπαιδευτικών Μονάδων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Διοικητής στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ, ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΖΑΧΑΡΗΣ ΗΛΙΑΣ του Γρηγορίου, με ΑΔΤ: ΑΟ 207126, πτυχιούχος του τμήματος Γεωλογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Αναπληρωτής Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο ΚΙΛΚΙΣ, ως Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Κωνσταντίνου, με ΑΔΤ: ΑΝ 393369, Παιδίατρος, με αναπληρώτριά του την ΑΪΔΑΡΙΝΗ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ του Χρήστου, με ΑΔΤ: ΑΜ 432384, Δημοσιογράφο.

ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ του Κυριάκου, με ΑΔΤ: ΑΙ 381981, Δικηγόρος, με αναπληρώτριά της την ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ του Αθανασίου, με ΑΔΤ: ΑΙ 893325, Ελεύθερη Επαγγελματία.

ΤΑΤΣΙΟΥΔΗ ΣΟΦΙΑ του Γεωργίου, με ΑΔΤ: ΑΗ 856845, Κτηματομεσίτρια, με αναπληρωτή της τον ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του Ιωάννη, με ΑΔΤ: ΑΑ 402967, Ιδιωτικό Υπάλληλο.

ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΑΝΕΣΤΗΣ του Νικολάου, με ΑΔΤ: Χ 229090, Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας στο Γ.Ν. ΚΙΛΚΙΣ με αναπληρωτή του τον ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟ του Κωνσταντίνου, με ΑΔΤ: ΑΚ 882127, Πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου στο Γ.Ν. ΚΙΛΚΙΣ.

ΣΤΑΧΤΙΑΡΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ του Αναστασίου, με ΑΔΤ: ΑΖ 359865 Πρόεδρος της Διοικητικής – Οικονομικής Υπηρεσίας στο Γ.Ν. ΚΙΛΚΙΣ, με αναπληρώτριά της την ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Κωνσταντίνου, με ΑΔΤ: ΑΒ 720572, Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου.

Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου ορίζεται διετής.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα