Συγκίνηση στην βράβευση της Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου από τον δήμο Παιονίας (Βίντεο)

Ειδήσεις Video /

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10.12.22 η τελετή εγκαινίων λειτουργίας του γηπέδου αντισφαίρισης (τέννις) στο δημοτικό αθλητικό κέντρο Αξιούπολης, κατά την διάρκεια της οποίας τιμήθηκε από τον δήμο Παιονίας η καταγόμενη από την Αξιούπολη διακεκριμένη αντισφαιρίστρια Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, υπ’ αριθμόν τρία της πανελλήνιας κατάταξης.

Το έργο αυτό δημοπρατήθηκε τον Δεκέμβριο του 2020, και η χρηματοδότησή του προήλθε από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων της γενικής γραμματείας αθλητισμού και παραδόθηκε το 2021.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος της ενορίας Παναγίας Άξιον Εστί Αξιουπόλεως π. Ιγνάτιος Καλογεράκης.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν ο δήμαρχος Παιονίας Κωνσταντίνος Σιωνίδης, η βουλεύρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη-Ελένη Αγαθοπούλου, ο πρόεδρος της κοινότητας Αξιούπολης Κύρος Καλαβάζης και η τιμώμενη Αξιουπολίτισσα αθλήτρια, η οποία, σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης, αφιέρωσε το τιμητικό έπαθλο του δήμου στον πατέρα της Γεώργιο Γραμματικόπουλο.

Πρόκειται για τον άνθρωπο, στου οποίου τις θυσίες και την συμπαράσταση οφείλει την διαδρομή και την καταξίωσή της στην αντισφαίριση έως και τις ημέρες μας.

Μετά το πέρας της τελετής η Βαλεντίνη και ο προπονητής της Μαρτσέλο Ντε Κουντραί αφιέρωσαν χρόνο και έπαιξαν τέννις με μικρούς αθλητές και αθλήτριες του αθλητικού συλλόγου Αξιούπολης Αλέξανδρου, που αμέσως με την παράδοση του έργου έθεσε σε λειτουργία τμήμα αντισφαίρισης.

«Ένα έργο-θέλημα όλων μας»
Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Σιωνίδης είπε, μεταξύ άλλων:
«Σας καλωσορίζουμε στο γήπεδο τέννις Αξιούπολης, μία επί πλέον νέα αθλητική υποδομή του δήμου μας.

Σήμερα, εγκαινιάζουμε το γήπεδο αντισφαίρισης Αξιούπολης, ένα έργο που ήταν θέλημα όλων μας. Το άξιζαν οι αθλητές την Αξιούπολης, το άξιζαν οι αθλητές όλου του δήμου.

Το έργο αυτό δημοπρατήθηκε τον Δεκέμβριο του 2020 και η χρηματοδότηση του προήλθε από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων της γενικής γραμματείας αθλητισμού.

Με τα μάτια μας στραμμένα στην δημιουργία διεξόδων γιά τα παιδιά, τους νέους, αλλά και γιά όλους τους πολίτες, εργαζόμαστε καθημερινά γιά την αναβάθμιση όλων των αθλητικών μας υποδομών.

Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας, προσπαθούμε να στηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε αθλητικές δραστηριότητες αλλά και αθλητές του τόπου μας.

Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους αθλητικούς συλλόγους και τα σωματεία του δήμου μας γιά την άριστη συνεργασία, καθώς επίσης και όλους τους αθλητές του δήμου μας που συνεχώς μας κάνουν υπερήφανους με σημαντικές διακρίσεις.

«Πιστεύουμε σε εσένα»
Όμως, ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζω στην τεννίστρια Αξιουπολίτισσα Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου που είναι και η τιμώμενη της σημερινής ημέρας. Βαλεντίνη, όλα αυτά τα χρόνια έχεις μία λαμπρή πορεία στο άθλημα αντισφαίρισης, όπου με σκληρή δουλειά με καθημερινή προπόνηση και σε συνδυασμό με την εσωτερική σου πειθαρχία αναδεικνύεσαι ως μία αθλήτρια με μέλλον.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν βέβαια στην οικογένεια σου, αλλά και στον προπονητή σου Μαρτσέλο Ντε Γκουντραί, ο οποίος σε προπονεί και είναι δίπλα σου σε όλες τις προσπάθειες. Είμαστε σίγουροι για το μέλλον σου, πιστεύουμε σε εσένα. Ευχόμαστε να έχεις πάντα επιτυχίες».

Περισσότερα

Γ.Γεωργαντάς: “13,4 δις ευρώ θα αξιοποιηθούν μέχρι το 2027 με στόχο την ενίσχυση της γεωργικής και κτηνοτροφικής παραγωγής”

Στην ενημερωτικού χαρακτήρα εκδήλωση στο Κιλκίς την Κυριακή 18.12.22 γιά την εφαρμογή του Στρατηγικού Σχεδίου της ΚΑΠ 2023-2027, που παρουσίασε […]

Δεξίωση γευσιγνωσίας διοργάνωσε η επιτροπή προβολής και τουριστικής ανάπτυξης του δήμου Παιονίας

Θετικότατες εντυπώσεις στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης από διάφορα μέσα πανελλήνιας, περιφερειακής και τοπικής εμβέλειας, αλλά και όσους ανταποκρίθηκαν στο […]

Δείτε ακόμα

Γ. Γεωργαντάς στα εγκαίνια της Zootechnia: Το Μάρτιο στον αέρα οι διαγωνισμοί για τα διαχειριστικά σχέδια βόσκησης

Κλείνει η μεγαλύτερη εκκρεμότητα της ελληνικής κτηνοτροφίας Ως μια ευκαιρία επανεκκίνησης της ελληνικής κτηνοτροφίας, χοιροτροφίας, πτηνοτροφίας και αλιείας χαρακτήρισε την […]