Συγκέντρωση βοήθειας για τους πυρόπληκτους από τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς

Λόγω των εκτεταμένων πυρκαγιών και των δύσκολων συνθηκών επιβίωσης που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους πλέον αρκετοί συνάνθρωποί μας, το περιφερειακό τμήμα Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς ανακοινώνει τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας, η οποία θα ξεκινήσει απο Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021 και θα πραγματοποιείται καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή (8.30 το πρωί με 2 το μεσημέρι) στα γραφεία του ΕΕΣ Κιλκίς στο δημοτικό πάρκο “Κήπος”.
Μετά από επικοινωνία που είχε το περιφερειακό μας τμήμα με τους υπευθύνους των πυρόπληκτων περιοχών , η λίστα των αναγκαίων προϊόντων διαμορφώνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα ακόλουθα:
1) Βρεφικές πάνες
2) Είδη προσωπικής υγιεινής και περιποίησης (σαμπουάν, σαπούνια στερεά, μωρομάνδηλα, οδοντόβουρτες, οδοντόκρεμες)
3) Ζωοτροφές κάθε είδους
Επιπρόσθετα, θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι η ανθρωπιστική βοήθεια που θα συγκεντρωθεί, θα μεταφερθεί και θα παραδοθεί απο κλιμάκιο εθελοντών του ΕΕΣ Κιλκίς.